DMU Live Social Media

Quad

< Quad: Status på Nordisk Mesterskab 2018
13.12.2018

Quad: Løbskalenderen 2019


De sidste par uger er der blevet arbejdet intenst på at få løbskalenderen til 2019 på plads. Nu er den her!

For dem, der ikke kan vente, kommer linket her med det samme: Løbskalender 2019

Sportsudvalg MX har virkelig lagt sig i selen for at undgå sammenfald med internationale kalendere, og det er langt henad vejen lykkedes.

Datoerne for de 6 DM-A-afdelinger er tilrettelagt, så ingen af afdelingerne falder sammen med den tyske ADAC-serie eller med EMX125. Der er også så vidt muligt styret udenom EMX250, undtagen hvor der køres sammen med en VM-afdeling.

Damekørerne skal være særligt opmærksomme: damerne kører ligesom i 2018 som udgangspunkt DM sammen med B MX1 og B MX2, miniklasserne og pigerne under betegnelsen DM B i kalenderen. Her er dog en undtagelse: det er ved 2. afdeling af DM B d. 4. maj, hvor damekørerne er taget ud for at give mulighed for deltagelse i Dame EM i Frankrig samme dag. I stedet kører damerne med ved 3. afdeling af DM OB i Kejserdalen d. 8. juni.

AH Racing Cup kan stå over for et navneskifte, men indtil videre fremgår den under sit hidtidige navn i kalenderen.

Der er stadig nogle enkelte løb, der mangler at blive placeret i kalenderen. Det gælder enkelte afdelinger af DM Quad, DM Sidevogn, DM Pitbike og en enkelt afdeling af DMU C Cup Mini/Maxi med ATK-træning. Så snart disse løb er på plads, lægger vi en opdateret kalender ud her på siden.

Ligeledes arbejdes der på at få arrangeret nogle pokalløb på Sjælland.

Der tages forbehold for, at mindre ændringer kan forekomme.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top