DMU Live Social Media

Road Racing

01.03.2004

Robbin Harms fast kører i GP 125 racer


Efter lang tids biden negle  og hårde forhandlinger - så er det nu sikkert, at Robbin Harms bliver Danmarks første permanente RR Grand Prix deltager. Robbin Harms har i midten af februar indgået aftale med det finske team Ajo Motorsport team! ....

 

Efter lang tids biden negle  og hårde forhandlinger - så er det nu sikkert, at Robbin Harms bliver Danmarks første permanente RR Grand Prix deltager. Robbin Harms har i midten af februar indgået aftale med det finske team Ajo Motorsport team!

Den 16. februar løb en kanon-nyhed for dansk road racing ind. Robbin Harms har skrevet kontrakt med det kendte team Ajo Motorsport. Teamet er ledet af finske Aki Ajo - og har allerede gjort sig stærkt bemærket i GP sammenhæng i 125 klassen. F.eks. fik teamet ført finske Mika Kallio frem i toppen af 125 klassen, hvor han nu er på fabrikskontrakt med KTM. Teamet viste også tænder i den afsluttende fase af sidste års GP-serie, hvor man besatte 1. og 3. pladsen i den australske afdeling. Robbins kontrakt gælder for hele 2004 og faldt særdeles tilpas umiddelbart før DMU?s pressemøde omkring årets DMU-profiler, hvor til Robbin hører. Mange er sikkert bekendt med, at Robbin i 2002 med stor succes kørte netop for Ajo-teamet i EM sammenhæng. Han får i øvrigt top-matriel, der vil være identisk med den VM-vindende Honda fra 2003.

En meget travl Robbin Harms måtte den 17. februar i al hast forlade DMU-profil pressemødet og begive sig til Cartagena-banen i Spanien, hvor testarbejdet skulle starte næste morgen. Lige på og hårdt, men alligevel fedt for Robbin, der ikke tidligere har haft mulighed for at teste inden sæsonstarten.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top