DMU Live Social Media

Road Racing

< SD RR 2004 - konstitueret
15.03.2004

Den Blå Avis står atter bag Danmarks bedste to-hjulere


Danmarks bedste to-hjulere kæmper igen om Den Blå Avis MC600 Challenge. I 2003 blev der ændret godt og grundigt på den brede offentligheds opfattelse af motorcykelsporten.  (foto: Birger Vilén) ...

Danmarks bedste to-hjulere kæmper igen om Den Blå Avis MC600 Challenge. I 2003 blev der ændret godt og grundigt på den brede offentligheds opfattelse af motorcykelsporten.

Igennem årtier har den to-hjulede sport stort set været synonym med speedwaysporten, men det blev sidste år ændret, da Den Blå Avis MC 600 Challenge blev lanceret som fast supportklasse for Danish Touringcar Championship. Foran et ti-tusindtals stort publikum og rullende TV-kameraer dystede 24 af landets bedste Road Racing-kørere på de danske racerbaner, hvor de på deres serienære 600 cm3-motorcykler kæmpede om hæder, ære og lukrative præmier. Det sidste kommer der også til at blive i år.

DTC-organisationen, som står bag serien, har nemlig netop forlænget aftalen med Den Blå Avis, som dermed fortsætter sit engagement som hovedsponsor for klassen.

I Den Blå Avis MC 600 Challenge er der flere nyheder på vej forud for sæsonstarten. Således får de dominerende japanske mærker i år en ny interessant udfordrer i det italienske mærke Ducati, der med stolte racertraditioner fra udlandet nu også herhjemme tager kampen op mod Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha.

Den Blå Avis MC600 Challenge bliver i år afviklet over syv løbsweekender på de danske racerbaner, FDM Jyllands-Ringen, Padborg Park og Ring Djursland. Ligesom sidste år køres der hver weekend først en pre-finale og så en finale, men som noget nyt vil begge løbstyper give points til mesterskabet.

De syv løbsweekender, der er med på året kalender for Den Blå Avis MC600 Challenge, er følgende:

Dato - Arrangement - Bane - By
1.-2. maj - Åbningsløb - FDM Jyllands-Ringen - Silkeborg
15.-16. maj - Padborg Open - Padborg Park - Padborg
22.-23. maj - Road Racing Festival - FDM Jyllands-Ringen - Silkeborg
5.-6. juni - Juniløbet - FDM Jyllands-Ringen - Silkeborg
7.-8. august - Sommerløbet - Ring Djursland - Tirstrup
4.-5. september - Grand Prix Danmark - FDM Jyllands-Ringen - Silkeborg
18.-19. september - Padborg Super Prix - Padborg Park - Padborg


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top