DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Classic Race Aarhus
03.05.2017

RR: Prang forsvarer DM Classic SuperBike


Foto: Morten Kimer

Roadracingkøreren René Prang skal i den kommende weekend forsvare sin 2016 DM titel ved første afd. af DM Classic SuperBike på Jyllandsringen.

Ligesom i 2016, stiller René Prang igen op på en Ducati 916 SP fra 1994, når han skal forsvare sit DM fra sidste sæson. Forud for sæsonen har René Prang ingen ide om han og maskinen kan præstere det samme som i sidste sæson, hvor sejren kom i hus med næsten max. point.

”Med 28 års erfaring i roadracing, kan det ikke gå helt galt” udtaler Prang med et glimt i øjet, - men maskinskade eller styrt kan selvfølgelig vende op og ned på alting.

Under alle omstændigheder forbereder René Prang sig derfor også fuldstændig på samme grundige facon, uanset om det er til Classic race på en ældre maskine, eller det er roadracing på de nyeste modeller. René Prang deltager også i denne sæson i klassen SuperBike på en Aprilia RSV4 RF, hvor første afd. af DM blev kørt på Slovakia Ring i Påsken.

Selv om det er Superbike klassen der er René Prangs foretrukne, tages deltagelsen i Classic SuperBike lige så seriøst, ”ellers deltager jeg ikke” siger René Prang og forsætter: ”Jeg er ikke kommet dertil endnu, hvor jeg bare deltager. Jeg deltager stadig for at gøre det så godt som overhovedet muligt, og jeg deltager derfor i Classic SuperBike for, om muligt, at genvinde DM”

Foto: Morten Kimer


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top