DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: ​Deltag i Mini DM til halv pris
08.06.2017

RR: Race Meet-invitation


I samarbejde med (AMK) Aarhus Motor Klub inviteres du hermed til sammenkost omkring Road Racing. Formålet med sammenkomsten er at styrke og udbrede kendskabet til sporten generelt.

Invitationen gælder for alle: aktive RR – kører, mekaniker, hjælpere og andre motorcykel sports interesserede etc.

Du/inviteres hermed social sammenkomst lørdag 10. juni fra kl. 10 - 13.

I forbindelse med Race Meet vil der være forskellige aktiviteter og temaer, denne gang har vi dog ingen til at holde foredrag, men støt op omkring det alligevel, tage andre med, så det kan ”bide sig fast”, så vi får lov at fortsætte til efteråret. Det nye Sjællandske udvalg, helt sikkert nogle foredragsholdere klar, jeg har bl.a. hørt rygter om at Benny Lysen er klar med nogle ”historier”

Har du ideer til indlæg og eller temaer vi kan tage op kan du kontakte.

Claus Andersen fra AMK. Mobil: 89 38 10 13  

Sted: Expedit Farum
Adresse: Hirsemarken 3, 3520 Farum
Telefon: 44 21 10 50 / Steen Møller

www.xpedit.dk
www.amk-racing.dk
www.crrc.dk

Road racing-sæsonen er godt i gang
Yderligere er RR-sæsonen godt i gang, og senest er vi en del far AMK, der har kørt Århus Classic Race, primært fordi det er rigtigt skægt, men samtidig en rigtig god måde at vise sporten frem, og vi håb der er mange der vil benytte chancen for at køre Copenhagen Grandprix i august.

Næste event, som AMK er arrangør af er 2. afd. af DM Classic på Padborg Park 24.-25. juni, hvor der køres henholdsvis 3. og 4. løb i serien. 

Supporterer: På Race Meet d. 10 juni, kan der bestilles billige RR supportbilletter til kr. 100,- til DM Classic på Padborg Park

Aktive Classic kører: Husk tillige at tilmelde jer løbet på Padborg Park på DMU´s hjemmeside

Stødt op omkring det, så vi er sikker på at det kan fortsætte, tag familie, venner og bekendte med. Spred det på sociale medier, hæng det op i den lokale MC klub, Brugsen eller, eller hvor i nu kommer.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top