DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Anderstorp afholder NM Classic
21.06.2017

RR: Prang til DM Classic på Padborg Park


Foto: Erling Prang

René Prang har noget at køre for, når han i weekenden d. 24. & 25. juni, deltager i anden DM afdeling af Classic Race SuperBike på sin Ducati 916 SP fra 1994.

René Prang vandt suverænt det første løb på Jyllandsringen d 6. maj, men måtte udgå med maskinskade i andet løb dagen efter, hvor han dog først havde sikret sig en solid føring i løbet.

Som regerende Dansk Mester i Classic Superbike, Har René Prang derfor virkelig noget at køre for på Padborg Park i den kommende weekend. Opgaven er først og fremmest at køre to gode taktiske løb, og indhente nogle af de tabte point fra Jyllandsringen.

Med sig til Padborg, har René Prang også efterveerne med smerter fra brækkede ribben, og en skadet fod, som stammer fra to trælse styrt på sin Aprilia RSV4  i Sverige for nylig, hvor han deltog i anden afdeling af moderne roadracing i Superbike på Mantorp Park.

Efter første afdeling i Classic Race SuperBike, er René Prang på en foreløbig tredjeplads, med 25 point for en sejr i første løb. Der køres i alt 4 afdelinger med 2 løb i hver afdeling.

Roadraceren er repareret, og blev afprøvet for nylig ved afvikling af Classic Race Aarhus 21. &  22. maj. Her viste Ducatien sig igen fra den positive side, og kørte som forventet.  

Stillingen i toppen af Classic Race Superbike efter 1. afdeling:

1 55 Carsten E. Mortensen
2 25 Niels Bondgaard
3 13 Rene Prang
4 12 Lars Marholt


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top