DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Prang til DM Classic på Padborg Park
27.06.2017

RR: Prang fører DM i Classic Race


René Prang vandt en komfortabel sejr i Classic Race SuperBike på Padborg Park d. 25. juni, hvor anden afdeling af DM blev kørt. Planen var at der skulle afvikles to løb i serien, men desværre blev en kører påkørt lige efter start i første løb, og alvorlig kvæstet, hvorefter løbet straks blev afbrudt og senere helt aflyst.

Selv om René Prang har oplevet meget i sin karriere og selv haft en del skader, var han alligevel påvirket af det voldsomme uheld der skete umiddelbart efter starten af det fatale løb. René Prang kom godt fra start og lagde sig straks i spidsen, hvorefter løbet straks blev standset på grund af uheldet bagved. Carsten Mortensen blev holdende på målstregen, da starten gik. Hans motorcykel var gået stå, og han forsøgte at gøre de bagvedkørende opmærksom på at han holdt stille, men blev umiddelbart efter ramt af en kører bagfra, der havde overset ham. Ved uheldet pådrog Carsten Mortensen sig en meget alvorlig læsion i det ene ben. Efter hektisk aktivitet af redningsmandskab for at få ham stabiliseret, blev han transporteret fra banen med helikopter til hospitalet i Flensborg. Det var senere på dagen stor lettelse ved meddelelsen om, at man har reddet Carsten Mortensens ben, men nok må forvente et længere sygeleje. 

René Prang og teamet sender de bedste hilsner til Carsten Mortensen om god bedring.

Tidsplanen for stævnet var blevet skubbet, men det lykkedes dog senere på dagen at gennemføre løb nr. to. Lørdagens tidtagning blev brugt til startplacering, og her havde René Prang opnået Pool Position. Prang kom godt fra start, og hans Ducati 916 SP kørte som den skulle. Det blev derfor til en komfortabel sejr, med omkring 25 sek. til nærmeste konkurrent.
Efter søndagens løb indtager René Prang en foreløbig førsteplads i serien Classic Race SuperBike. Der resterer endnu to afdelinger i serien med 4 løb i alt. Disse køres d. 9. & 10. september på Ring Djursland, og 16. & 17. september på Jyllandsringen. 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top