DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Ændringer i RR-reglement
06.09.2017

RR: René Prang klar til DM


Efter et voldsomt styrt i et opvisningsløb ved Copenhagen Historic Grand Prix, først i august, føler René Prang sig klar til at genoptage sin deltagelse i Classic Roadrace. I den kommende weekend køres 3. afdeling af DM Ring Djursland.

Ved styrtet  for godt 4 uger siden pådrog René Prang sig mange knubs på hele kroppen, og en lædering af højre skulder og overarm, med sene- og muskelskader. Efter flere besøg hos en massør er han  i den seneste uges tid igen begyndt at kunne bruge armen, og smerterne i hele kroppen er aftagende. Skulder og overarm er ikke helt funktionsdygtig endnu, men René Prang tror på, at han kan deltage og gennemfører løbene på Ring Djursland.    

I Classic Roadrace  kører René Prang på en Ducati 916 fra 1994. Den blev nærmest totalskadet ved mødet med betonmuren i København. En gennemgribende renovering gik i gang umiddelbart efter styrtet, og i denne uge forventes den at være genopbygget igen hos Vagn Jensen Motorcykler i Horsens.

René Prang er regerende Dansk mester i Classic Super Bike, og fører i øjeblikket serien i denne sæson. Derfor er det vigtigt for ham at deltage i den kommende weekend, selv om han ikke er fysisk helt på toppen endnu. 

Tekst & foto: Erling Prang


Banner

Banner

Banner

Tilbage til top