DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: René Prang klar til DM
12.09.2017

Road Racing: René Prang sejrede på Ring Djursland


René Prang deltog i 3. afdeling af DM Ring Djursland i weekenden d. 9. & 10. september. Han vandt løbene både lørdag og søndag i klassen 7D Superbike, og fik dermed udbygget sin føring i DM.

Op til løbene i weekenden var han ellers i tvivl om han overhovedet var i stand til at deltage. For fire uger siden kom han til skade ved Copenhagen Historic Grand Prix. Han pådrog sig muskel- og sene skader i højre skulder og overarm. Der var jo en foreløbig samlet 1. plads at forsvare, så Prang valgte at deltage. Det viste sig at skulder og overarm holdt til strabadserne, selvom det stadig smertede.

Roadraceren - en Ducati 916 blev en del skadet ved mødet med betonmuren i København, men Vagn Jensen motorcykler fik den renoveret. Da den var klar fredag, skulle den lige startes op, hvilket ikke lykkedes i første omgang.
Efter flere timers fejlsøgning, og en halv adskilt motorcykel, lykkedes det at identificere fejlen, som var ganske lille og let at rette. Ved styrtet i København var en lille chip i styreboksen hoppet ud af stikket. Chippen blev sat på plads, cyklen samlet og motoren startet. Ducati én bestod herefter styrkeprøven i weekenden.

Ved første tidtagning lørdag sikrede René sig pool position til eftermiddagens løb, Som regerende Dansk Mester lagde René Prang sig i spidsen af feltet, og holdt denne position til mål, med godt 18 sek. til nr. to. Med en startplacering som nr. tre, efter tidtagningen til søndagens løb gentog, han øvelsen med at tage spidsen far start til mål, med godt 7 sek. til nr. to. Både tidtagning og løb lørdag og søndag, blev kørt på en regnvåd bane.

Resultat lørdag:
1. plads: René Prang
2. plads: Michael Møller Pedersen
3. Plads: Brian Glyngø Pedersen

Resultat Søndag:
1. plads: René Prang
2. plads: Brian Glyngø Pedersen
3. plads: Asbjørn Hannibal

Den foreløbige stilling efter 3. afdeling i Classic Race Superbike:
1. plads: René Prang 100 point
2. plads: Asbjørn Hannibal 63 point
3. plads: Stig Jarmer 55 point

Sidste afdeling af DM køres i den kommende weekend på Jyllandsringen, Hvor René Prang foruden deltagelse i Classic Race 7D Superbike på Ducati 916, også deltager i moderne Superbike på Aprilia RSV4 RF.

Foto: Erling Prang


Banner

Banner

Banner

Tilbage til top