DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Nyt fra AMK – Road Racing
23.09.2017

RR: Opdatering fra LoadMaster racing


Så fik vi kørt de to sidste løbs serier i Classic Roadracing. Denne weekend på Jyllandsringen og weekend'en før på Ring Djursland. Begge afdelinger var lidt til den "våde" side med regnvejrs kørsel.

Som sædvanlig til Classic løbene, var der er en afslappet og venskabelig stemning overalt, også selvom at der var DM point på spil.

Inden de to sidste løb på Jyllandsringen i weekend'en lå LoadMaster RACING's ene unge kører Asbjørn Hannibal #76 på en samlet 2. plads i DM serien i 7D Superbike og hans team mate Søren Hannibal #37, lå på en 1.ste plads i 7D Supersport klassen.

DM sluttede for LoadMaster RACING med en DM titel til Søren #37 i Supersport på en Ducati 748 fra 1997, og en samlet 2. plads til Asbjørn "76 på hans Suzuki 750 GSX-R fra 1998. En flot præstation af den unge kører - det er hans første sæson i Roadracing.

Vi i LoadMaster RACING, glæder os allerede til næste sæson, og håber at se RIGTIGT mange af jer MC folk på tilskuer pladserne igen i 2018.

Til slut vil vi fra LoadMaster RACING gerne have lov til at sige tak til alle de frivillige, klubfolk, Roadracing udvalget i AMK samt DMU, som gør det muligt at vi kan komme til at køre Roadracing i Danmark.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top