DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Team Xpedit klar til DM finalen
28.09.2017

RR: René Prang ude resten af sæsonen


René Prang har meddelt at han er ude af roadracing i resten af sæsonen 2017. Årsagen er den skulderskade han pådrog sig ved et træls styrt, under opvisning ved Copenhagen Historic i august.

Skulderskaden driller ham så voldsomt med smerter, at han har valgt at trække stikket i resten af sæsonen.

Ved sidste løb på Jyllandsringen d. 16. & 17. september, hvor han genvandt DM i Classic SuperBike, valgte han allerede ved træningen om fredagen, at droppe deltagelse i Moderne Superbike med sin Aprilia RSV4 RF ved samme stævne, grundet store smerter. Efter stævnet har han haft så store smerter i skulderen, at han nu har valgt at droppe videre deltagelse i både Classic SuperBike og Moderne Superbike i den kommende weekend på Jyllandsringen, hvor finaløbene i Moderne SuperBike køres, samt et pokalløb i Classic SuperBike.

En anden årsag til at Classic SuperBike også droppes, er at René Prang ved sidste løb i Classic SuperBike på Jyllandsringen,  måtte forlade banen med sin Ducati 916 SP lige inden starten gik. Motoren stod simpelt hen af, og der forestår nu en større motorrenovering, som ikke kan blive klar til weekenden.

Heldigvis havde René Prang allerede om lørdagen sikret sig DM titlen med et stort pointforspring, så det ikke i den sammenhæng fik nogen betydning, at han udgik lige før sidste løb. Det var et held i uheld at motoren stod af på startlinien og ikke i høj fart på banen, som helt givet ville have medført et styrt.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top