DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: 2 x Team Xpedit på podiet
05.10.2017

RR: René Prang går operation i møde


Den skade René Prang pådrog sig i arm og skulder i et styrt, under opvisningskørsel ved Copenhagen Historic i august, viser sig nu at være meget værre end først antaget, og en operation er nødvendig.

Ved flere undersøgelser har beskeden været at der ikke er noget i stykker i armen eller skulderen, men at den hårde medfart har påvirket scener og muskler voldsomt, så skulderen bare skulle have ro.

René Prang har deltaget i to afdelinger i Classic Race Superbike siden styrtet, og genvundet DM.
På grund af vedvarende smerter i skulderen, afstod han dog klogest fra videre deltagelse i DM klassen, Moderne Superbike. Her to mdr. efter styrtet, bliver han undersøgt igen. René Prang er godt bekendt med smerter efter styrt, men undrede sig over at smerterne ikke var aftagende, og får så endelig svar på de voldsomme og vedvarende smerter i arm og skulder. Ved undersøgelsen konstateres der et overrevet ledbånd og en ødelagt overarmsmuskel. Han skal derfor opereres førstkommende fredag, og forventer herefter at armen skal holdes i ro i en rum tid, med genoptræning, ligesom tiden også skal bruges på forberedelse og planlægning af næste sæson.


Banner

Banner

Banner

Tilbage til top