DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Tilføjelser i classic-reglement
22.02.2018

RR: Road racing-kalender og reglement 2018


Her kan du læse SK RR's nyhedsbrev om road racing-reglementet og kalenderen for 2018.

I år vender vi tilbage til en kalender, hvor SuperBike (SBK) og SuperSport (SSP) afvikler sammen med bilerne i DTC. Det sker i at samarbejde mellem den nystartede kørerforening DMC og AMK. Serien kræver tilmelding på forhånd til alle stævner og kvalifikation for at kunne deltage. Til gengæld er den åben for kørere med både A og B licens, hvis blot de er hurtige nok. Det er et spændende initiativ, hvor målsætningen er at afvikle stævnerne med et professionelt niveau både på banen og i ryttergården. Der afholdes 4 stævner med to på Jyllandsringen og et på hver af banerne Ring Djursland og Padborg Park.

For Rookie klasserne er der mulighed for at deltage ved 3 stævner, heraf to på Jyllandsringen og et på Padborg Park. Et par af dem gennemføres sammen med Classic, hvor der vil blive kørt med Classic SuperBike klassen, mens et vil blive sammen med biler. Der er mulighed for at deltage med SBK og SSP samt Moto3+, Moto4½ og SSP300. Serien er åben for både A og B licenser.

Efter et års pause er Nordisk Mesterskab tilbage med to stævner på hhv. Rudskogen i Norge og Karlskoga i Sverige. Her bliver kørt både SBK og SSP samt den nye SSP300 klasse. Både A og B licens kørere er velkomne og som noget nyt vil man blive opdelt i grupper efter omgangstider.

Classic Road Racing
Classic Road Racing afvikler fem stævner med to på Jyllandsringen, et på Ring Djursland, et på Padborg Park og et på Anderstorp i Sverige, hvor der samtidig afvikles Nordisk Mesterskab og Europæisk Mesterskab. Der er som altid mange klasser, som man kan deltage i, og nogle gange afvikles der sammen med Classic biler og andre gange med moderne Road Racing Rookie klasser.

Mini Road Racing
I Mini Road Racing er der flere nyheder. Kalenderen omfatter også i år Korsør, Skærbæk og Vojens, og så er vi tilbage på banen i Tune ved Roskilde.

Der er også kommet flere klasser. Der er mulighed for Mikro, som er for de helt unge børn. Næste trin er GP 80/125, som er en bred klasse, hvor også Honda NSF100 og de nye spændende maskiner fra italienske Ohvale deltager. De kan deltage med GP-0 110 Automatic eller GP-0 110 4 gear. Det er planen, at der igen i år køres med separate point for NSF100, der afvikles som et DM, mens Ohvale kører sin egne Cup. Alle deltagere kører mod hinanden om point på dagen.

Næste trin er Ohvale 160 og 190, hvor vi i 2018 har en DM afdeling for disse maskiner. Klassen er sponsoreret af importøren TMP, og vil i 2018 være en stock klasse for Ohvale.

I det Europæiske Mesterskab køres der et stævne i august i Italien, hvor man kan deltage med MiniMoto, GP 80/125 (herunder NSF100 og Ohvale 110) og Ohvale 160 og 190. Også her er der tale om stock klasser i 2018.

Reglement
Road Racing reglementet er nu færdigredigeret, og der er en række mindre justeringer. De største ændringer er i beskrivelsen af Mini klasserne i kapitel 31, hvor Ohvale maskinerne er kommet med.

Reglementet kan hentes på DMU hjemmeside med dette Road Racing reglement

Kalenderne
Der tages forbehold for ændringer.

Road Racing Nordisk Mesterskab moderne

Arrangør

Bane

Status

Dato

Klasser

SVEMO

Karlskoga

NC

28. – 29. juli

SBK, SSP, SSP300

NMF

Rudskogen

NC

14. – 15. september

SBK, SSP, SSP300

 

DMC Cuppen – Moderne Pro med biler

Arrangør

Bane

Status

Dato

Klasser

AMK/DMC

Jyllandsringen

Kvalifikation

31. maj

SBK og SSP

AMK/DMC

Ring Djursland

DM

9.-10. juni

SBK og SSP sammen

AMK/DMC

Jyllandsringen

DM

25. - 26. august

SBK og SSP sammen

AMK/DMC

Padborg Park

DM

1. - 2. september

SBK og SSP sammen

AMK/DMC

Jyllandsringen

DM

6. - 7. oktober

SBK og SSP sammen

NB! DMC: Serien afvikles som en samlet serie med tilmelding til hele serien og kvalifikation for deltagelse. Både A og B licenser kan deltage hvis de kvalificerer. Stævnerne afvikles sammen men DTC bil serien.

Road Racing Classic og Moderne B

Arrangør

Bane

Status

Dato

Klasser

AMK

Jyllandsringen

DM

5.- 6. maj

Classic MC (med classic biler)

AMK

Jyllandsringen

DM & DMU Cup

23. juni

Classic & Moderne B klasser

MCHK/SVEMO

Anderstorp

NC & DM

30. juni – 1. juli

Classic MC

AMK

Ring Djursland

DM

08. - 9. sep.

Classic MC (med classic biler)

AMK

Jyllandsringen

DMU Cup

6. - 7. okt.

Moderne B klasser (med moderne biler)

AMK

Padborg Park

Pokalløb & DMU Cup

13. - 14. okt.

Classic 7D & Moderne B klasser

NB! Moderne B klasser: (Rookie 600 + 1000, Moto 3 + 4½, Super Sport 300). Nedrykning fra A licens kan søges til SK RR/DR

Mini Bike Road Racing

Arrangør

Bane

Status

Dato

Klasser

FIM E

Franciacorta

EC

3.- 5. august

MiniMoto, GP80/125,NSF100,Ohvale alle typer

 

Skærbæk

DM

12. maj

 

HM

Korsør

DM

10. juni

 

HM

Tune

DM

1.-2.-3. juni

 

 

Vojens

DM

15. september

 

HM

Korsør

DM

23. sept.

 

NB! Mini RR klasser: Der er åbent for alle klasser i DMU RR reglement kapitel 31. Klasserne åbnes hvis der er minimum 5 deltagere ved første stævne.

For Mini RR vil der være mange træningsmuligheder i løbet af sæsonen, og der vil blive udsendt separat information om det.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top