DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Road racing-kalender og reglement 2018
26.02.2018

RR: DMC-serie en realitet


En ny serie ser i 2018 dagens lys; Danish Motorcycle Cup (DMC), og skal afholdes over fire afdelinger på henholdsvis Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland. Læs mere om serien her.

DMC-serien har som det senste tiltag oprettet en ny hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om serien samt følge emd i seneste nyt. WWebsitet hedder: www.danishsuperbike.dk.

Hvad er DMC?
Tekst fra DMC-seriens hjemmeside:

Professionel dansk løbsserie med DM status

Løbsserien køres med DM status i de to klasser Superbike og Supersport, hhv. 1000ccm og 600ccm fuldt tunede motorcykler, og er indmeldt under Danmarks motorunion, DMU.

Kørere kan tilmelde sig med en A eller en B licens, op opnår dermed mulighed for at forsøge at kvalificere til de 32 startpladser. Alle løb i serien arrangeres og afvikles sportsligt af Aarhus Motor Klub, AMK, der med mange års erfaring som arrangør stor for professionel løbsafvikling og højeste sikkerhed. 

DMC – Danish Motorcycle Cup – er nu en realitet efter en udviklingsfase på godt et kvartal
Serien, der bliver kørt over fire afdelinger på de danske baner, Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park, tæller 36 af de bedste danske kørere fra Superbike og Supersport klassen.

DMC er samtidig en nytænkning indenfor publikumsvenligheden, idet der i klassen vil blive lagt vægt på et professionelt udtryk I ryttergården, og en suveræn visuel oplevelse med kamera forbindelse fra motorcyklerne til storskærme i ryttergårdsområdet.

Det bliver således et adrenalin-kick at følge med i de tætte kampe, når de 200 hk+ kraftige motorcykler, og Danmarks hurtigste kørere slipper kræfterne løs på asfalten.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top