DMU Live Social Media

Road Racing

< RR: Prang i hård konkurrence i Danish Superbike
11.06.2018

RR: Tirsgaard brødrene fik god start i Danish Superbike


Første afdeling af DM i Superbike blev afviklet på Ring Djursland, hvor der blev kørt noget rigtig godt race med fart over feltet.

Steven og Simon Tirsgaard deltog på deres BMW S 1000 RR Superbike maskiner. Lørdagens kvalifikation sluttede med Simon på pole position og Steven på 2. pladsen med tider på 48 sekunder pr. omgang.

Lørdag kørtes 1. løb i DM serien, som blev en dyst mellem brødrene Tirsgaard, der ret hurtig trak fra det øvrige felt med Simon som den førende kører. Det blev der ikke ændret på ved passage af det ternede flag, med Steven på en meget sikker 2. plads med et sikkert forspring til Mathias Poulsen på 3. pladsen.

Søndagens første løb blev en tro kopi af lørdagens løb, men det blev betydeligt mere tæt mellem Simon og Steven, hvilket også resulterede i en ny banerekord af Simon på 48,228 sekunder og Steven kørte en bedste tid på 48,281 sekunder. Igen kom Mathias Poulsen på 3. pladsen lidt efter.

Det 3. løb i DM serien blev kørt søndag eftermiddag på en meget våd bane og regnvejr under selve løbet. Det er ikke nogen hemmelighed, at regnvejrsløb ikke er brødrenes livret, skønt de startede som 1 og 2er faldt de hurtigt ned i feltet. Løbet blev rødflaget godt halvvejs inde i løbet, idet et par kørere væltede i det meget vanskelige forhold, med det resultat at racerne lå på banen. Løbet blev genstartet med det samlede resultat, at Simon indtog 4. pladsen og Steven og René Prang delte 5. pladsen. Løbet vundet suverænt af Allan Howard med Mathias Poulsen som nr. 2 og Erik Thomsen nr. 3.

Den samlede stilling:

  1. Simon Tirsgaard 63 point
  2. Mathias Poulsen 52 point
  3. Allan Howard 51 point
  4. Steven Tirsgaard 50,5 point
  5. Erik Thomsen 38 point.

Foto: adwerk.dk

Næste afdeling er på Jyllandsringen 25. og 26. august sammen med DTC GP Danmark.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top