DMU Live Social Media

Speedway

< SPW: Opdateret løbskalender
24.02.2017

SPW: Store ambitioner i Holsted Speedway Klub


Ny direktør vil igen gøre Holsted Speedway Klub til landets bedste. Læs Holsted Speedway Klub pressemeddelelse omkring ny direktør her.

Tirsdag aften præsenterede bestyrelsen i Holsted Speedway Klub en ny direktør for klubbens selskab Holsted Tigers ApS. Selvom direktøren er ny i Holsted, er der ikke tale om en ny mand i dansk speedway – den nye direktør er nemlig Niels Munk Nielsen, der har en stor erfaring indenfor dansk og international speedway.

Niels Munk Nielsen er tidligere mangeårig formand for SportsDivisionen Speedway under DMU, ligesom han i mange år sad i hovedbestyrelsen for Danmark Motor Union. Endvidere har Holsteds nye direktør tidligere haft en række centrale poster i den internationale union FIM, hvor han endvidere også har virket som international dommer og jurymedlem.

”Det er en meget erfaren herre, vi har lavet en aftale med og jeg er super stolt over, at Niels har sagt ja til at påtage sig denne opgave for Holsted Speedway”, udtaler klubbens formand Dennis Mortensen, der ser frem til samarbejdet.

Niels Munk Nielsen selv ser også frem til de nye opgaver.

”Jeg har ikke sagt ja til denne opgave, fordi jeg mangler noget at få tiden til at gå med. Jeg har sagt ja til en udfordring, hvor målsætningen er at gøre Holsted Speedway Klub til Danmarks bedste speedway klub”, lyder meldingen fra den nye direktør.

”…og det drejer sig ikke bare om medaljer og sportslige resultater – vi vil også fortsat have styr på økonomien samt være de bedste på det organisatoriske plan”, fastslår Niels Munk Nielsen.

Niels Munk Nielsen afløser Søren Bjerre på posten som direktør, men Søren Bjerre vil fortsat være tilknyttet selskabet og klubben.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til:

Formand Holsted Speedway Klub – Dennis Mortensen på telefon 40 31 06 44
Direktør Holsted Tigers ApS – Niels Munk Nielsen på telefon 28 11 73 20.


Banner

Banner

Tilbage til top