DMU Live Social Media

Speedway

< SPW: Se de opdaterede ranglister her
21.08.2017

SPW: Bjerre i storform


Foto: (C)Sportxpress

Blot 24 timer efter Kenneth Bjerre scorede point i massevis i den hjemlige Superliga for Holstebro i deres overraskende sejr over Esbjerg, blev han også en hovedperson for sin engelske klub Belle Vue i matchen på udebane mod Leicester.

Af Erik Buch Petersen, World Speedway News

Bundholdet Leicester skulle besejres såfremt Belle Vue skulle holde trit med førerholdet Swindon i den Britiske liga, og sådan blev det da også. Bjerre blev med sine 13 point en vigtig faktor i sejren på 50-40 – kun veteranen Scott Nicholls  scorede mere end Bjerre, da han nåede 14 point som gæstekører for Belle Vue i stedet for den skadede Max Fricke.

Det var for øvrigt et møde mellem brødrene Bjerre – da lillebror Lasse kører for Leicester. De mødtes to gange med en sejr til hver, og Lasse scorede totalt 9 point for Leicester, som havde tyske Erik Riss som topscorer med 12 point.

Med sejren ligger Belle Vue stadig ganske lunt i svinget med henblik på de afgørende play-off runder. De fleste klubber har stadig 6-8 matcher inden de 4 bedste hold går videre til to semifinaler hvorfra vinderne går

Til den altafgørende finale (køres såvel ude som hjemme).

Pt er top 4 klubberne Swindon, Belle Vue, Wolverhampton og Poole


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top