DMU Live Social Media

Speedway

< SPW: Opdaterede ranglister
19.09.2017

SPW: Dansk sejer i Night of the Fights


Mikkel Bech indskrev sig i sejerslisten af det traditionelle Night of the Fights løb i Cloppenburg. Med en brillant optakt og to heatsejre var det en gigantisk optakt til en fantastisk speedway aften for den 23-årige fra Glumsø.

På trods af at han havde givet afkald på træningen fandt Mikkel straks det rigtige setup på cyklen. Løbet blev kørt efter Grand-Prix-Systemet med 20 indledende heat, 2 semifinaler og en finale. Med 12p i de indledende heat havde Mikkel sikret sig en god udgangsposition til sin semifinale. Kun Fredrik Lindgren var bedre med 14p.

Med en anden plads efter briten Steve Worrall sikrede Mikkel sig en plads i finalen. Ved valget af startposition blev kun, den formodentlig dårligste, yderbane tilbage til ham. Men for Mikkel var det kun en motivation og udfordring, for han havde allerede vundet to af sine indledende heat fra gul startposition.

Også i finalen gik det perfekt, og efter 4 omganges hård kamp med Timo Lahti kunne han lade sig fejre som en fortjent vinder af de over 5000 tilskuere.
Ved dette løb var i alt 6 aktuelle Grandprix kører til start. Det viser hvor stor en succes dette løb var for Mikkel.

Mikkels kommentar til løbet i Cloppenburg:

- Det var mega fedt at vinde løbet igår. Der var nogle gode chauffører med fra både GP og fra U21 VM. Det beviser over for mig selv at de investeringer jeg har gjort og det hårde arbejde jeg har lagt i, betaler sig. Derfor er jeg målrettet på at forsætte og arbejde endnu hårdere. Jeg var en del af løbet sidste år og håbede virkelig at jeg kunne deltage igen i år. Det er noget Danmark kunne lære lidt af.
Det er så stort bygget op og virkelig et rigtig show, ikke bare et løb, men en underholdning med fest og farver. Cloppenburg er virkelig dygtige til at få organiseret tingene så det bliver et super fedt event.

Resultat:
Efter 20 indledende heat:
Fredrik Lindgren (S) 14 Pkt., 2.Mikkel Bech (DK) 12, 3. Steve Worrall (GB) 11, 4. Timo Lahti (FIN) 10, 5. Tobias Kroner (D) 10,6. Max Fricke (AUS) 9, 7. Robert Lambert (GB) 9, 8. Dimitri Berge (F) 7, 9. Vadim Tarasenko (RUS) 6, 10. Martin Smolinski (D) 6, 11. Rene Deddens (D) 6, 12.Kai Huckenbeck (D) 5, 13. David Bellego (F) 5, 14. Antonio Lindbäck (S) 4, 15. Lukas Fienhage
(D) 3, 16.Krystian Pieszczek (PL) 2, 17. Danny Maassen (D) 0 Semifinale 1:
1. Timo Lahti, 2. Fredrik Lindgren, 3. Robert Lambert, 4. Max Fricke Semifinale 2:
1. Steve Worrall, 2. Mikkel Bech, 3. Dimitri Berge, 4. Tobias Kroner

Finale:
1. Mikkel Bech, 2. Timo Lahti, 3. Fredrik Lindgren, 4. Steve Worrall

Tekst: Jacqueline Seidlitz
Oversat af Erik P. Hjort
Foto: Lars Schröer


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top