DMU Live Social Media

Speedway

< SPW: Dansk sejer i Night of the Fights
19.09.2017

SPW: Slangerups superfinale


Årets danske holdmesterskab i speedway afgøres onsdag aften med et brag af en finale, hvor sæsonens fire bedste hold tørner sammen i en nervepirrende match, fordi alle starter med nul point.

I tidligere sæsoner har det været lettere at udpege en DM favorit, da holdene i finalen fik point med fra grundserien, men en regelændring fra Danmarks Motor Union, gør nu den forskel at de fire finalehold starter med nul point, hvilket skaber en match hvor hvert eneste heat vil være en veritabel gyser.

Slangerup har med en suveræn sejr i grundserien vundet værtskabet for årets DM hold finale, og med holdets nuværende styrke og form vil iagttagere i det danske speedwaymiljø nok være villige til at give nordsjællænderne en smule favoritværdighed.

Skulle det lykkedes Slangerup at hjemtage guldet på onsdag, vil det være 6. gang i klubbens historie, og et forrygende fingeraftryk i samme sæson hvor klubben i Græse Ådal kan fejre sin 50 års fødselsdag.

En af forklaringerne bag Slangerups succes i årets Dansk Metal speedwayliga, er en fast og sammentømret trup med god kemi, bestående af Danmarks seneste U21 verdensmester Michael Jepsen Jensen, Mikkel Michelsen, Kenneth Hansen og Andreas Lyager, suppleret af Kenni Nissen og Jonas Seifert-Salk.

Hvem holdleder Lars Munkedal vælger til at køre i onsdagens finale, er endnu ikke afklaret, ligesom det indtil sent fredag aften kun er sikkert at Slangerup og de regerende danske mestre fra Region Varde er klar til finalen. Fredag aften køres semifinalen på Outrup Speedwaycenter mellem Fjelsted, Esbjerg, Holstebro og Holsted - om de to sidste pladser til onsdagens finale i Slangerup.

Superfinalen starter kl. 18.30 og der er adgang fra 17.00.

DM Guld til Slangerup:

1983, 1988, 2008, 2010, 2011

Sidste fem års danske holdmestre:

2016 Region Varde – Holsted – Esbjerg

2015 Munkebo – Fjelsted – Esbjerg

2014 Holsted – Esbjerg – Munkebo

2013 Esbjerg – Fjelsted – Holsted 2012 Esbjerg – Fjelsted – Holstebro

 

 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top