DMU Live Social Media

Speedway

< SPW: Slutspil Down Under
17.11.2017

SPW: 3-årig aftale om Speedway i Horsens


AC Horsens, Forum Horsens og FIM Speedway Grand Prix promotor BSI Speedway har indgået en aftale om 3 år med FIM Speedway Grand Prix på CASA Arena i Horsens.

Den 30. Juni 2018 køres der igen VM I Speedway på CASA Arena in Horsens.

- Horsens har været vært for Danish FIM Speedway Grand Prix I de seneste 3 år, og vi er utroligt glade for, at vi har fået lavet en ny aftale der bringer speedway til CASA Arena igen. Eventet har vist sig at være utroligt populært blandt både danske og internationale fans, og vi er sikre på, at dette vil forsætte de kommende år, siger Torben Olsen, Managing direktør i BSI Speedway.

Udover FIM Speedway Grand Prix i 2018, er der også en aftale om at bringe verdens bedste speedwaykørere til Horsens igen i 2019 og 2020 – så danske speedway fans har masser at se frem til. Løbet i Horsens vil blive arrangeret i samarbejde med AC Horsens samt Forum Horsens, og AC Horsens’ direktør, Kristian Nielsen ser frem til at samarbejde med BSI Speedway igen.

- Vi er rigtigt glade for at have lavet en ny aftale med BSI Speedway om at køre VM i Speedway i Horsens igen. De 3 tidligere FIM Speedway Grand Prix løb i Horsens har været store oplevelser for både folk i Horsens, og for de mange andre besøgende fra resten af landet. Og det er fantastisk, at vi kan holde dette event i Horsens de næste 3 år, siger Kristian Nielsen.

Horsens borgmester er også begejstret for nyheden om mere speedway i Horsens.

- Det er fantastisk at kunne byde FIM Speedway Grand Prix velkommen til CASA Arena i Horsens igen. Vi har haft nogle fantastiske speedway aftener på vores stadium i de seneste 3 år, og jeg håber selvfølgelig sucessen vil forsætte. Det er et super event og mange mennesker i området køber billet til det, men det tiltrækker også mange besøgende fra resten af Danmark samt fra udlandet. Derudover giver TV transmissioner mm. Horsens omtale i lande over hele verdenen, siger Horsens borgmester Peter Sørensen.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top