DMU Live Social Media

Speedway

< SPW: Det individuelle australske mesterskab
11.01.2018

SPW: Jagten på VM-guld indledes med træningstur


(C)Sportxpress

Det danske speedwaylandshold indleder sæsonen med en træningstur til den spanske Middelhavsø, Fuerteventura. Turen skal være med til at øge chancerne for succes i 2018

Det danske speedwaylandshold har i de seneste år ikke formået at leve op til tidligere tiders resultater. Det skal der ændres på, og derfor har det danske speedwaylandshold med landstræner Hans Nielsen i spidsen foretaget en række ændringer forud for 2018 sæsonen.

Kravene til kørerne for at være med i landsholdstruppen er blevet skærpet, og takket være økonomisk støtte fra Salling Fondene og Team Danmark er landsholdet taget på en kombineret trænings- og teambuilding tur til Fuerteventura i denne uge. Målsætningen med træningslejren er, at kørerne skal være fit - både mentalt og fysisk til sæsonstart. 

- 2018 bliver på mange måder et skæbnesvangert år for dansk speedway. Det er et mål, at minimum én dansk kører skal kvalificere sig direkte til VM Grand Prix-serien i 2019, ligesom det danske VM-hold skal placere sig blandt de tre bedste nationer i verden, for at sæsonen endnu en gang ikke er en skuffelse. Det er høje mål, som også kræver, at alle skal køre op til deres bedste, fortæller speedwaylandstræner, Hans Nielsen. 

Træningslejr som kick-off
Når først sæsonen kører, er det meget svært at få kørerne samlet på én gang, Årets træningslejr, med støtte fra Team Danmark og Salling Fondene, giver derfor speedwaylandsholdet mulighed for at kunne træne optimalt mod sæsonstart, diskutere maskinel set-up og udvikle landsholdet ved teambuilding-aktiviteter, som skal danne fundamentet for topresultater senere på sæson. 

- Som kører er dette en unik mulighed for at komme godt i gang med sæsonen, og ikke mindst sparring omkring sæsonplanlægning, og hvordan vi får tuned cyklen med det rigtige set-up. Når sæsonen kører, og vi alle er spredt over det meste af verden, bliver det meget individuelt for os kørere. Årets træningslejr kan uden tvivl skabe de resultater, som vi alle har hungret efter de sidste par år, udtaler Niels-Kristian Iversen fra træningslejren på Fuerteventura. 

Team Danmark og Salling Fondene som partnere
Med støtte fra Salling Fondene har Team Danmark opnået mulighed for at støtte flere specialforbund i deres forberedelser til at vinde medaljer hjem til Danmark. 

- Dansk speedway har meget stolte traditioner med mange VM-medaljer. Vi ser et potentiale i, at Danmark igen kan hente VM-medaljer hjem til speedwaysporten. Med Danmarks Motor Unions talentarbejde og ikke mindst landstrænerteamets indsats ser vi positivt på sæsonen 2018, udtaler Lone Hansen, direktør i Team Danmark. Landstræner hans Nielsen afslutter.  

- Donationen fra Salling Fondene er vi rigtig glade for, da den giver os mulighed for at tage på denne træningstur. Noget som vi ikke har prøvet før, og som vi forventer os meget af, afslutter Hans Nielsen, der ser frem mod sæsonstart.
   
Kontaktinformation:

Hans Nielsen
Speedwaylandstræner, Danmarks Motor Union
Telefon: 40101051
E-mail: hn@dmusport.dk 

Lone Hansen
Direktør, Team Danmark
Telefon:  60382527
E-mail: loha@teamdanmark.dk


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top