DMU Live Social Media

Speedway

< SPW: SGP-billet til speedwayklubformand og SPW-dommere
21.06.2018

SPW – Finalisterne skal findes


Det bliver en afgørende weekend for en håndfuld kørere, i 85cc og 500cc.

Det bliver en afgørende weekend for en håndfuld kørere, i 85cc og 500cc. Der køres nemlig semifinaler i begge klasser, fredag for 500cc og lørdag for 85cc. Der er lagt op til to dage, med tæt og godt ræs, hvor alle vil kæmpe det bedste de har lært for at komme i en DM-finale.

Semifinalen for 500cc køres fredag aften i Glumsø, hvor der kæmpes om 10 pladser og 2 reservepladser til finalen som køres i Esbjerg d. 4. august. Det er et skarpt felt som vil stå klar, når første start går kl. 17.00, hvor etablerede kørere som Hans Andersen og Peter Kildemand, samt unge talenter som Mads Hansen og Jonas Seifert-Salk, skal dyste om de eftertragtede pladser til finalen.

Lørdag formiddag, skydes den første af to semifinaler i gang i Vissenbjerg, hvor der skal findes 8 kørere samt 1 reservekører i hver semifinale, som går videre til finalen. Samtidig vil kørerne også kæmpe om pladser til VM og EM, som køres senere på året. Ligesom semifinalen i 500cc, er det et skarpt felt som stiller op, hvor hvert heat er altafgørende for videre avancement.

 

 For at finde flere informationer om begge løb, kan du følge dette link.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top