DMU Live Social Media

Trial

< Dansk Trial-historie ved EM i Polen
21.07.2014

Trial: Status på sæsonstart


Nu starter sæsonen snart i Trial, og der er lagt op til en masse spændende løb og arrangementer. Læs om nogle af dem her.

Så går efterårssæsonen snart i gang, og man kunne næsten håbe, at varmen letter lidt inden da. 

KMCK afholder for første gang i mange år et Trial-arrangement. Kolding klubben er nemlig værter for årets DMU-træningskole for B- og C-kørere. Klubben er jo ny i Trial-sammenhæng, men der forsøges at skabe nogle gode rammer i klubben, som gerne skulle tiltrække flere kørere - og med træningsskolen afholdelse i KMCK forsøger DMU at bakke op omkring dette. Tilmeldingen foretages vis DMU’s løbskalender, hvor programmet også kan læses. 

Stenstrup Trial er nu kun at finde i historiebøgerne - området er blevet fredet og indhegnet, så det er desværre en 40-årig historie, der her har fået en ende. 4 DM-afdeling vil derfor blive afholdt i Roulund, hvor der tidligere på året blev afholdt DM for ungdom og piger. Hold øje med tillægsreglerne i løbskalenderen.

Men inden da er der Nordisk Mesterskab i Kinna, Sverige, og foreløbigt er der tilmeldt 4 kørere, nemlig Dan Jørgensen, Jan Jørgensen, Kurt Hansen og Jesper Antonsen i 40+ klassen. De skal køre individuelt om lørdagen og NM for Hold om søndagen. Det er uden tvivl det stærkeste hold, DMU nogensinde har stillet op i klassen, så det bliver spændende at følge. NM køres i weekenden den 16-17. august. Vi håber, at Team "Grumpy old men" får følgeskab af flere kørere inden tilmeldingsfristens udløber den 1. august.

Man kan følge den opdaterede tilmeldingsliste ved at klikke her


Banner

Banner

Tilbage til top