DMU Live Social Media

Trial

< Dansk Trial-historie ved EM i Polen
21.07.2014

Trial: Status på sæsonstart


Nu starter sæsonen snart i Trial, og der er lagt op til en masse spændende løb og arrangementer. Læs om nogle af dem her.

Så går efterårssæsonen snart i gang, og man kunne næsten håbe, at varmen letter lidt inden da. 

KMCK afholder for første gang i mange år et Trial-arrangement. Kolding klubben er nemlig værter for årets DMU-træningskole for B- og C-kørere. Klubben er jo ny i Trial-sammenhæng, men der forsøges at skabe nogle gode rammer i klubben, som gerne skulle tiltrække flere kørere - og med træningsskolen afholdelse i KMCK forsøger DMU at bakke op omkring dette. Tilmeldingen foretages vis DMU’s løbskalender, hvor programmet også kan læses. 

Stenstrup Trial er nu kun at finde i historiebøgerne - området er blevet fredet og indhegnet, så det er desværre en 40-årig historie, der her har fået en ende. 4 DM-afdeling vil derfor blive afholdt i Roulund, hvor der tidligere på året blev afholdt DM for ungdom og piger. Hold øje med tillægsreglerne i løbskalenderen.

Men inden da er der Nordisk Mesterskab i Kinna, Sverige, og foreløbigt er der tilmeldt 4 kørere, nemlig Dan Jørgensen, Jan Jørgensen, Kurt Hansen og Jesper Antonsen i 40+ klassen. De skal køre individuelt om lørdagen og NM for Hold om søndagen. Det er uden tvivl det stærkeste hold, DMU nogensinde har stillet op i klassen, så det bliver spændende at følge. NM køres i weekenden den 16-17. august. Vi håber, at Team "Grumpy old men" får følgeskab af flere kørere inden tilmeldingsfristens udløber den 1. august.

Man kan følge den opdaterede tilmeldingsliste ved at klikke her


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top