DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Resultater fra DM 5
17.09.2014

Trial: En historisk Trial des Nations for Danmark


Foto: Hans Jørn Beck

Igen, igen er der blevet skrevet dansk Trial-historie, da der i weekenden d. 12 og 13. september blev kørt Trial des Nations (VM for hold) i Sant Julia de Loria i Andorra.

Både det danske herre- og kvindehold deltog. Hos pigerne var det Sofie Sørensen og Fie Andersen der deltog. Holdkonkurrencen skulle køres om lørdagen, men da de allerede ankom fredag, hvor sidste afdeling af VM skulle køres, så kørte de to også med i denne.  

I den individuelle VM-afdeling måtte Fie dog udgå med et teknisk problem, men der blev taget revanche om lørdagen til holdkonkurrencen hvor de fuldførte. De blev sidst, men bestemt med æren i behold. 

Drengene var i ilden søndag. På holdet var veteranen, Thomas Pedersen, Morten Andersen, Kristian Jørgensen og debutanten Martin Hirschgaard. Også her blev resultatet historisk; en 12-plads med fire lande bag os, og ikke langt fra de næste to pladser. Så det var en tilfreds Henrik Arvad, der som holdleder kunne glæde sig over en ualmindelig vellykket weekend. I øvrigt i 30 graders varme i 1.000-1.500 m. højde.

Du kan se en masse billeder fra Trial des Nations på DMU Dansk Trials Facebookside - klik her.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top