DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Reglement 2015
15.12.2014

Trial: Vil du gøre en forskel?


Har du nogensinde tænkt på, at du kan være med til at gøre en forskel og være med til at udvikle i stedet for blot at stå på sidelinjen og se på?

Som frivillig leder i DMU har du faktisk mulighed for at være med til at gøre en forskel. Der er dog nogle fordomme omkring dette, som gør, at det er svært for mange at se sig selv som en del af DMU's ledelse.

Blandt andet tror mange, at man kommer til at arbejde med alt mulig andet end det man interesserer sig for. Det er helt forkert. Det er først i DMU's hovedbestyrelse, at man begynder at favne ud over sin egen gren.

Der er mange og lange møder! Heller ikke rigtigt. I SU trial er der de møder, der er nødvendige - typisk ét eller to fysiske møder om året, og så et antal skypemøder, men man holder kun møde, hvis der er noget, der skal drøftes.    

Man har ikke reel indflydelse! Jo, man har rigtig meget indflydelse, dog bliver det sommetider misforstået, hvis man tror, at indflydelse betyder, at man kun skal arbejde for sig selv. Det er vigtigt at forstå, at man skal arbejde for sportens udbredelse og udvikling under hensyntagen til både bredden og eliten, og det kan betyde, at ens egen idé måske ikke kan bruges.

Det er bureaukratisk! Nej, det faktisk meget ubureaukratisk. Selvfølgelig skal det være synligt, hvad SU trial laver, blandt andet skal der skrives referater fra vore møder, men her kan vi trække på vores sportssekretær på kontoret. 

Der går alt for meget tid med det! Hvis du vælger at gå ind i udvalget uden at interessere dig sønderligt for trial, går der rigtigt meget tid med det. Hvis du ikke har en reel interesse for det, er blot 10 minutter rigtig lang tid. Men har du en reel interesse, kan selv mange timer virke som få minutter, så det er op til en selv, og ens indstilling til sporten. 

Alle brokker sig! Der er rigtigt nok nogle få ind imellem, der er utilfredse, men der er faktisk mange flere, der er godt tilfreds. Men roserne for frivilligt arbejde skal man selv plukke. 

Der er sikkert flere fordomme, der kunne nævnes, men hvorfor skriver jeg dette?

På vores sidste hovedbestyrelsesmøde diskuterede vi igen DMU's og for den sags skyld alle andre idrætsorganisationers problemer med at tiltrække frivillige, og i den forbindelse sørge for, at der er nogen til at tage over efter os.

Jeg har stået i spidsen for dansk trial i tæt ved 25 år, og bliver 60 år om mindre end tre år, så det er nok en god ide at begynde at se sig om efter én eller flere, der kunne tænke sig at være en del af dansk trial på en anden måde. 

Så hvis du kunne tænke dig at opleve glæden ved at gøre noget for andre, og være med til at sætte dit præg på trialsporten fremover så tag kontakt til mig, så vi kan tage en snak om dine muligheder.

Med venlig hilsen
Hans Jørn Bech, Trial-formand
Telefon: 40 15 96 69
E-mail: trial@stribnet.dk


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top