DMU Live Social Media

Trial

< Trial: DM Extrem Enduro 2015
09.02.2015

Trial: Vintertrial på programmet


Så skriver vi 2015. Og en ny trialsæson står for døren. Det første løb i den nye sæson er Vintertrial, som KMCK arrangerer.

Allerede om 14 dage går det løs til Vintertrial i Kolding, men i år er det ikke business as usual. Efter at FMS i de sidste 10 år har arrangeret Vintertrial i "enduroland" i Seest, har KMCK nu taget over og området omkring Crossbanen på Profilvej 8 i Kolding. FMS vil dog hjælpe til med folk og vejledning, det er jo i øvrigt ikke er første gang, der skal køres trial der, da FMS for ca. 10 år siden arrangerede flere trials på området. 

Vintertrial har jo en god tradition for at tiltrække rigtigt mange kørere, ikke mindst begyndere der vil ud at snuse lidt til et stævne for første gang. Da det jo er årets første trial bestræber vi os på at lave nogle sektioner, der ikke skræmmer nogen væk, men der skal nok blive udfordringer til topkørerne også. 

Så husk inden søndag at få jer meldt til. Det kan i gøre ved at klikke her. Melder I jer til senere end søndag er det 100 kr. dyrere, men det vigtigste er, at en rettidig anmeldelse gør arbejdet lettere for arrangøren, og sikrer også at han ved, hvor mange pokaler der skal købes. 

Er du en af de få, det ikke helt er gået op for, at vi nu er kommet ind i et nyt år og derfor har glemt at få fornyet din licens, så er det nu, du skal få den bestilt. Husk at Klubmedlemsskabet skal være betalt først. I FMS og RTS kan klubmedlemskabet købes samme sted som licensen. Det finder du ved at klikke her.  

Licensen bestilles ved at klikke her.

Sidst men ikke mindst; I har vel læste det nye reglement? Så vil I nemlig vide at alle, også Classic-cykler, SKAL være udstyret med en stopknap med håndledsrem (killschwitch) ligesom I skal huske, at der skal være klassefarve på cyklen som beskrevet i reglementet. Som noget nyt vil ovenstående ting blive checket, i øvrigt ikke kun til Vintertrial, men klubberne har i år lovet hinanden at være mere opmærksom på at tingende er i orden. Er de ikke i orden, kommer du ikke ud at køre. 

Vi ses til Vintertrial, og til en helt forrygende 2015 trial-sæson.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top