DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Indstilling til udvalg under HB og OFT-kommission
20.03.2015

Trial: Nyt fra Trial-sporten


Photos By Lau

Så er sæsonen for alvor i gang. De første to trial-løb er kørt, og første DM-afdeling er lige om hjørnet. Læs her mere om kommende løb, DMU’s Elite Team samt RTS’ ”Superlørdag”.

Om godt 14 dage køres det legendariske Øster Hornum Trial - et trial, der er kendt for sin fantastiske natur, hvor man kører over ét af de højeste punkter i Nordjylland. Vil du være med, så tilmeld dig ved at klikke her inden søndag aften, den 22. marts.

Trial-teamet er også blevet sat godt i søen, og har allerede her i weekenden deres anden samling. 

DMU’s Elite team; Morten Andersen og Mikkel Brade drager i starten af april til Italien for at deltage i den første EM-afdeling. Det bliver spændende at følge dem i år. 

På Sjælland har Tommy Brade i samarbejde med Hedelands Motor Klub startet et initiativ, hvor interesserede kan komme ud at afprøve trial under trygge forhold uden først at skulle investere i grejet selv. Det kan man læse mere om her ved at klikke her.

Superlørdag for nye i sporten
Sidst, men absolut ikke mindst, holder RTS "Superlørdag" den 28. marts. Det er den første af tre Superlørdage (eller Supersøndage). Det er et samarbejde mellem en klub og DMU’s Trial Sportsudvalg, hvor sportsudvalget hyrer Trial-action til at komme med setuppet med lånecykler, så interesserede kan komme ud at prøve. Det kan du læse mere på RTS’ hjemmeside ved at klikke her. 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top