DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Kom til Super Søndag i Allerød d. 28. juni
13.07.2015

Trial: Prøv kræfter med NM


Photos by Lau

Selvom sommeren er i fuld gang, så er der en masse aktivitet i dansk Trial. Blandt andet venter der et kommende Nordisk Mesterskab. Læs her mere om NM samt hvordan du kan hjælpe til.

Der er uden tvivl mange af jer, der bare ligger på stranden og lader tiden gå, mens I nyder det gode sommervejr, men der er også en del af jer der bruger sommeren på træning i bestræbelserne på at blive endnu bedre; bl.a. deltager Fie, Sofie og Heidi i FIM’s pigetræningslejr i Grossheübach, Sydtyskland, i den kommende weekend. 

Men klubberne ligger heller ikke på den lade side. Vi skal jo kun lige ind i august, før det går rigtigt løs igen, nemlig med Nordisk Mesterskab (NM) i Tebbestrup ved Randers den 8-9. august.   

De af jer, der kunne tænke jer at prøve kræfter med NM kan allerede nu melde sig til. Hvis ikke I er helt klar til at deltage i Mesterskabsklasserne, kan I melde jer til i A-cuppen eller B-cuppen.  B-cuppen (Grøn) er den letteste, og er i sværhedsgrad nok et eller andet sted lidt lettere end vores A. A-cuppen (Blå) er lidt sværere end vores A-spor. 
Pigesporet er lidt lettere en B-cup sporet. 40+ kører samme spor som B-cup.  Junior kører samme spor som A-cup, og Elite kører som toppen af kransekagen et noget sværere spor.
Så er der nogen af jer, der vil med, så skynd jer at få jer meldt til. 

I den mere alvorlige ende, står vi jo igen overfor den sædvanlige udfordring med hjælpere - både i ugen op til NM, hvor der skal hentes hjælp til at lave sektioner, afmærke ryttergård m.m., men ikke mindst under selve stævnet, hvor der skal bruges 30 mand både lørdag og søndag som bedømmere. Og her har vi brug for at I kørere, der ikke selv skal deltage og alle andre trial-venner, byder ind med jeres hjælp - uden jeres hjælp kan vi ikke gennemføre stævnet.
Så spørg i jeres omgangskreds, familie, venner, kolleger, naboer m.m. Og kan de hjælpe, hvis det kun er den ene dag er det helt ok. Men kom ud af busken og giv besked til nedenstående, hvor I også kan få nærmere information.

Sektionsbygning: Kjeld Jensen (RTS): 20713656 eller jensengas@gmail.com
Bedømmere: Hans Andersen (FMS): 28253093 eller hans@fie-k-trial.dk


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top