DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Så starter sæsonen
18.02.2016

Trial: Vi mangler skribenter – er det dig?


Photos by Lau

Nu starter sæsonen snart, og det betyder gode oplevelser ude i DMU-sporten, en masse spændende dyster på banen og en lang række gode historier, som skal fortælles. Derfor søger DMU også skribenter til vores medier, så alle de gode, sjove og spændende ude i DMU-sporten kan se dagens lys.

Alle der brænder for sin sport, vil gerne læse om sporten samt have eksponeret den i endnu højere grad. Nu starter en ny sæson, og DMU søger skribenter til både kortere og længere nyheder til motorbladet, hjemmeside samt til vores sociale medier. Det er medier, som har en stor læserskare og involvering, så dine tekster vil komme bredt ud.

Du behøver ikke skrive én A4-side - blot nogle få linjer om løbet er oftest nok; hvor blev det afholdt, hvem vandt, hvordan var stemningen osv. Vi skal nok sætte teksten op, løbe den igennem for korrektur og i det hele taget gøre den klar til vores medier. Du bestemmer også selv, om du vil krediteres for teksten eller ej.

Vi håber meget, du har lyst til at hjælpe DMU med at gøre de enkelte sportsgrene endnu mere interessante for både nye medlemmer, men også for de udøvere, som allerede dyrker en DMU-sport.

Kontakt DMU’s sekretariat, hvis du er interesseret:

E-mail: mgt@dmusport.dk
Telefon: 43 26 26 14


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top