DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Vi mangler skribenter – er det dig?
03.03.2016

Trial: DM Vintertrial


Første afdeling af DM blev afholdt i Kolding, ved Kolding Moto Cross Klubs motocross baner.

Vejret var super godt, og sektionerne var udfordrende for alle – især da man ud på dagen fik kørt godt op i lerjorden der er i området. Bedømmerne i dette års Vintertrial var meget glade for det gode vejr, og kunne ellers også komme på overarbejde, når kørerne skulle igennem sektionerne.

Resultater
Villy Kyndesen vandt i Trial +40 kun med 3 points ned til andenpladsen, som Hans Jørgen Beck kunne skrive på sit CV. Tæt blev det også i Trial A klassen, hvor der kun var én enkelt fejlfri sektion mellem kørerne. Johnny Rasmussen tog førstepladsen foran Jan Jørgensen.

Morten Andersen vandt suverænt Trial elite, med 57 point fra andenpladsen.

Trial C lå meget tæt hele vejen fra 13. pladsen til og med 3 pladsen, men klassens første og andenplads sprang en højde, som resten ikke kunne være med på. Oliver Jørgensen klarede sektionerne igennem med kun 21 berøringer, og ikke langt fra ham tog Jan Ahrenkiel sejren med 17 point.

Trial Classic blev vundet af Frank Fromme, med 27 point, hvor også kun enkelte fejlfrie sektioner var til forskel mellem ham og Leif Nielsen, der kunne indtage andenpladsen.

To kørere måtte udgå i dagens løb, i henholdsvis Trial C klassen og Trial Classic.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top