DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Træningslejr 2016
07.09.2016

Trial: Trial-sæsonenen snart ovre


Photos by Lau

Trial-sæsonen mangler kun to løb før 2016 er ovre, og der kigges frem mod 2017. Læs en status for Trial-sporten her.

Trial-sæsonen 2016 er så småt ved at nærme sig sin afslutning; DM er overstået og der er kun to pokaltrial-løb og et enkelt classic trial tilbage. 

Men vi har jo desværre også oplevet at et af de mest traditionsrige trials i Danmark desværre måtte aflyses på grund af for få tilmeldte, og lige nu er arrangørerne af de kommende trials lidt nervøse for, at de også kommer til at lide samme skæbne.

Vi er i Danmark over 100 licenser. Størstedelen er hyggekørere, der har stor fornøjelse af at køre rundt og hygge sig med gutterne i de forskellige træningsområder rundt omkring i Danmark, og det er rigtigt fedt og skaber liv og sociale relationer ude i klubberne.

Men det er samtidig vigtigt, at vi holder liv i stævnerne rundt omkring i landet. For de fleste klubber er stævnerne en meget vigtig del af klubberne økonomi, der giver klubberne økonomi til at udvikle træningsområder. Samtidig er løbsafgiften med til at finansiere aktiviteterne under Sportsudvalget for trial, f.eks tilskud til træningsskoler, indkøb af DM præmier, pointskort m.m.  Så hvis for mange løb må aflyses, eller droppes kan de gå ud over klubbernes aktiviteter.    

Alle penge man betaler i tilmelding går 100% tilbage til trialsporten, så derfor husk at bakke op omkring klubbernes stævner, 

På søndag er det sidste anmeldelsesfrist til Hårup trial så meld jer til dette hyggelige trial ved at klikke her. 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top