DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Nu kan du læse trial-reglementet 2017
03.07.2017

Trial: Nyt Klubtræner 1-uddannelsesforløb i 2018


Nu har du mulighed for at komme med på DMU's næste Klubtræner 1-uddannelsesforløb, som starter i januar 2018. Her finder du information om uddannelsens indhold, program, tilmelding og pris.

Klubtræner 1 er uddannelsesforløbet for dig, som er motorsportsinteresseret og gerne vil fungere som træner i sporten. Du kan være kører, forælder eller frivillig - det vigtigste er, at du brænder for din sport, at du kan lide at arbejde med børn og unge og at du er interesseret i at lære, hvordan du kan skabe god træning.

Dygtige klubtrænere er altafgørende for, at medlemmerne i DMU’s klubber oplever en sjov, udviklende og forsvarlig træning – det gælder både bredde- såvel som elitekørere. En træneruddannelse er kørerens og klubbens garanti for, at træneren har de rigtige forudsætninger for at kunne varetage træningen på et kvalificeret niveau.

Indhold og program

På Klubtræner 1 (KT1)-uddannelsen får kursisten en grundlæggende forståelse for og redskaber til at planlægge og gennemføre klubtræning for urutinerede kørere, primært for børn og unge.
Den første weekend består af teoretisk undervisning i fagene Idrætsskader, Idræt for børn og unge samt Idræt og træning.
Den anden weekend består af praktisk og grenspecifik undervisning på de respektive baner ved talent- eller landstrænere i den pågældende sportsgren. Her vil du få lov til at arbejde med nogle kørere og prøve din nyerhvervede viden af i praksis.

 

Programmet for KT1 i 2018 ser sådan ud:

Første weekend:    5.-7. januar 2018, Kolding
Anden weekend:    foråret 2018 (dato og sted offentliggøres i januar)

Uddannelsen koster kr. 4.000,- pr. deltager, som din klub vil blive opkrævet. Kursusprisen dækker undervisning, materialer, forplejning samt overnatning, mens transport er for deltagerens egen regning.

Tilmelding og deadline

Det forudsættes, at kursisten deltager i hele kurset, og tilmeldingen er bindende, hvilket vil sige, at klubben bliver opkrævet kursusgebyr, selv om kursisten melder fra eller udebliver. Vær opmærksom på, at rigtig mange kommuner giver økonomisk tilskud til træneruddannelse, så husk at undersøge muligheden for dette.

Hvis du gerne vil med på næste hold af klubtrænerkursister, så tag fat i din klubformand. Tilmelding skal ske via Kursusportalen senest d. 15. september 2017. Når du er tilmeldt, vil din klub blive opkrævet prisen for uddannelsen. Husk, at tilmeldingen er bindende.

Har du spørgsmål vedrørende klubtræneruddannelserne, kan du kontakte DMU’s uddannelseskonsulent Lea Kahlke Hansen på tlf. 43 26 26 13 #3 eller e-mail lkh@dmusport.dk.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top