DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Kom til pigedag og prøv kræfter med trialsporten
15.06.2018

Trial: 3. DM-afdeling køres i weekenden hos Midtjysk Trialsport


I weekenden bliver den 3. DM-afdeling af Trial arrangeret af Midtjysk Trialsport.

I weekenden bliver den 3. DM-afdeling af Trial arrangeret af Midtjysk Trialsport. 40 deltagere fordelt over flere klasser, står klar til start kl. 10.00 lørdag morgen. Det bliver en spændende og begivenhedsrig dag, hvor kampen om det endelige Danmarksmesterskab skærpes.

Hans Jørgen Beck, Kommissionsformand for Off-Track udtaler således om den 3. DM-afdeling, ”Det er et af de gamle traditionsrige trialløb, kørt på stedet i mere end 30 år. Det er et løb med meget forskellige terræntyper, som de første mange år blev arrangeret af Silkeborg Motorsport, men har de sidste år været i sikre hænder hos Midtjysk Trialsport. Det bliver meget spændende at se om Morten Andersen, kan svare tilbage på Mikkel Brades sejre i de første 2 afdelinger i eliteklassen, ligesom det også bliver interessant at se om Alex Overby kan fortsætte sejrsrækken, i sin første sæson.”

De foregående 2 afdelinger gav suveræne sejre i A, B og Elite klassen, samt tæt konkurrence i Classic og 40+ klasserne. Derfor er der store forventninger, til lørdagens afdeling som bliver yderst interessant at følge, hvor det er afgørende for alle kørere at yde deres optimale.

For at se den samlede stilling, før næste afdeling kan du følge dette link.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top