DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Succesfuld prøvedag for piger
27.08.2018

Trial: Tilmelding til Klubtræner 2-uddannelsen gennem DIF


Danmarks Idrætsforbund afvikler Klubtræner 2-uddannelsesforløb i efteråret 2018 og foråret 2019. Skal du med?

Klubtræner 2-uddannelsen strækker sig over fire weekender. De første tre weekender er primært teoretiske. Her undervises man af DIF’s undervisere og instruktører, sammen med kursister fra mange andre sportsgrene. Det er de tre weekender, der findes datoer for i vedhæftede materiale. Den fjerde og sidste weekend er praktisk og foregår ude på en af vores baner, og her er man kun sammen med medkursister fra sin egen sportsgren.
 
Prisen for Klubtræner 2-uddannelsen er 6800 kr., som DMU fakturerer kursistens klub for. Den pris dækker undervisning, undervisningsmaterialer, forplejning og overnatning.
 
Tilmelding skal foretages af kursistens klub direkte til DMU's uddannelsesansvarlige Lea Kahlke Hansen på lkh@dmusport.dk. DIFs tilmeldingsfrist er d. 21. september for efterårsforløbet og d. 10. december for forårsforløbet. Vær dog opmærksom på, at DIFs hold kan blive fyldt op før det tidspunkt. DMU skal bruge deltagerens licensID, navn, adresse, mail, telefonnummer samt oplysning om hvorvidt vedkommende skal bruge overnatning.
 
DMU afholder Klubtræner 1-uddannelse med start i januar 2019. Mere information om dette følger senere på året.

Læs mere om Klubtræner 2 i DIFs folder her.


Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top