DMU Live Social Media

Trial

< Trial: Dagsorden til Årets Klubkonference
19.12.2018

Trial: Juletrial i Fyens Motor Sport


Pigen Med Kameraet

Den 9. december afholdte Fyens Motor Sport juletrial, hvor folk kom fra nært og fjern for at være med. Her artiklen kan du læse mere om dagen.

Sol og sommer var det ikke helt på denne gråvejrsdag, men det afskrækker ikke FMS fra at afholde en hyggelig sammenkomst med træning, sjove konkurrencer og til sidst gløgg og æbleskiver.

Alle var velkommen til at deltage for kun 30 kr., og der kom folk helt fra sjælland til ”Lille Norge” (beliggende ved Middelfart på Fyn) for at lege med på dagen.

Det regnede heldigvis ikke, men den regn der var kommet dagene forinden, gjorde banen meget leret/mudret, og det var ikke let for kørerne at blive på cyklen, og flere måtte da også en tur i mudderet.

Trods kulde, mudder og ”vælt” var alle i et fantastisk godt humør, som gav anledning til en masse sjov og ballade, især under konkurrencerne som bestod i balanceøvelser, køre omvendt på cyklen osv. Særdeles god underholdning og efter sidste konkurrence, samledes alle til varm gløgg og æbleskiver, mens der blev delt præmier ud til 1 og 2 i  hver klasse.

Det kan man kalde ren trial-hygge på højt plan – Glædelig Jul og Godt Nytår.

Pigen Med Kameraet


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top