Køb medlemskab og licens 2022

Vi byder velkommen til 2022 sæsonen

Også i 2022 vil det være muligt at købe indslusningslicenser til 300 kr., hvis man er ny i sporten eller hvis man ikke har haft DMU-licens i +3 år.

Har man købt indslusningslicens i 2021 efter 1. august, kan man købe en indslusningslicens igen for hele 2022.

Køb licens og medlemskab

Husk at du først skal købe et gyldigt klubmedlemskab, inden du kan købe et kørerlicens.

Du kan købe klubmedlemskab i mange af DMU’s klubber her: https://shop.dmusport.dk/

Hvis din klub ikke er med på listen på onlineportalen, skal du tage kontakt til din klub for at købe medlemskab.

Med et gyldigt medlemskab kan du nu købe et kørerlicens via DMU’s medlemssystem under Licensbestillinghttps://fs.dmusport.dk/log-ind

DMU’s app

Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app. Vær opmærksom på, at du skal have et aktivt medlemskab i en DMU klub for at kunne logge på appen. Læs en guide her, hvordan du kommer i gang med DMU’s app.

Dertil kan man, allerede inden man køber sin licens, tage og bestå sikkerhedstesten via “mine kurser” i appen. Sikkerhedstesten fungerer generelt bedst på telefonen i selve appen eller via en computer, hvis man tilgår kurset via et link.

Ved løb og træning i Danmark er det også muligt at fremvise din licenskvittering, som du modtager på mail efter købet. Vær opmærksom på, om du har oprettet den rigtige mailadresse i dine stamdata i DMU’s medlemssystem.

Hvis man ønsker at få printet og tilsendt et plastik licenskort er der et gebyr på 200 kr. Kontakt dmu@dmusport.dk og oplys dit licensnummer i mailen.

Læs mere om medlemskab og licens her