Til Speedway
Til forside

Musikfestival på Vojens Speedway Center

Danske topnavne indtager Vojens Speedway Center lørdag den 24. maj 2025, når landets Nationale Speedwayarena fejrer 50 års jubilæum med en storstilet musikfestival, under navnet SES Festival.

I løbet af efteråret 2024 offentliggøres hvilke bands og solister som indtager scenen på den historiske festival. Samtidig vil en mindre scene byde på en god håndfuld stærke upcoming artister som spiller, mens der er skift på hovedscenen.

– I samarbejde med en professionel koncertarrangør forhandler vi i de kommende uger med nogle af landets største navne, fordi vi ønsker at skabe en unik oplevelse som kan tiltrække tusinder af danskere, siger direktør Jacob Olsen fra Vojens Speedway Center.

– Vi har jo fantastiske rammer med gode parkeringsforhold, storskærm, fine toiletfaciliteter og boder, og det er i virkeligheden en gammel vision, at skabe en folkelig kulturel begivenhed, som ikke har med motorsport at gøre, der nu bliver til virkelighed, siger Jacob Olsen, og henviser til, at Vojens Speedway Center i 49 år har håndteret store sportslige events med 15-20.000 publikummer.

Også i Haderslev Kommune glæder man sig over den nye festival.

– Det er en dejlig nyhed, at Vojens Speedway Center, til næste forår, skaber en musikfestival, siger Borgmester Mads Skau (v), og tilføjer:

– Fra Haderslev Kommune ser vi SES Festival 2025 som en forstærkelse af de mange folkelige kulturelle tilbud, vi kan tilbyde, både til vores egne borgere, men også til de mange gæster fra andre dele af Danmark, som ønsker at besøge vores område.

Der er allerede nu åbent for salg på www.billetlugen.dk og løbende information om bands og spilletidspunkter – og meget andet – kan ses på www.sesfestival.dk