Bastian Pedersen bliver en White Tiger

Den regerende 250 cc europæiske mester Bastian Pedersen underskrev sin første ligakontrakt uden for Danmark i sidste weekend for MSC Diedenbergen White Tigers i Tyskland.

Ledelsen af White Tiger blev opmærksom på Bastian på grund af hans fremragende sportslige succeser sidste år, og så kontaktede de ham. Han blev inviteret til en to-dages holdtræning i Diedenbergen, som fandt sted den sidste weekend i marts.

Bastian følte sig straks hjemme på den 400 m ovale bane og præsenterede sig for klubembedsmændene i fremragende stil. Man kunne se, at han har et stort potentiale med hensyn til kørefærdigheder og håndtering af sin motorcykel.

I en samtale med sine forældre blev han tilbudt en forpligtelse til Speedway Team Cup, hvor MSC Diedenbergen White Tigers deltager i denne sæson. Om aftenen den første træningsdag var der en live pressekonference, hvor Bastian underskrev sin kontrakt.

MSC Diedenbergen har satset på danske speedway-kørere i mange år, da de garanterer adskillige point. Brian Karger, Brian Andersen og Tommy Knudsen vandt det tyske holdmesterskab med MSC Diedenbergen. Men også Ronni Pedersen, Jens Peter Nielsen, Nicolai Klindt, Jonas Jeppesen, Bjarne Pedersen og Nikolaj B. Jakobsen var blandt de garanterede pointleverandører til den hessiske speedwayklub nær Frankfurt.

Foto: Lars Schröer
Tekst: Jacqueline Seidlitz
Oversat af: Ib Christiansen