Dansk optimisme i MX2-VM

I MX2-klassen kører Mikkel Haarup og Bastian Bøgh Damm fortsat om de vigtige point i den samlede VM-stilling.

Bastian viste sine evner allerede i første heat, hvor han fik en rigtig god start og havde en god fart, som sikrede ham en 12. plads. Andet ramte uheldet desværre danskeren, der endte med at styrte og derfra ikke kunne komme tilbage i kampen om pointene.

Mikkel Haarup viste sit høje niveau i kvalifikationen, men glippede ved dagens starter. Ved gaten i første heat startede han fra indersiden, men blev skubbet langt ud i andet sving for at ende på 24. pladsen. Derfra kæmpede Mikkel Haarup sig imponerende tilbage og kørte over målstregen som nummer 10.

Ved gaten i andet heat startede danskeren mere centralt, men blev skubbet ud igen i første sving, så han endnu engang måtte kæmpe sig frem i feltet. Dette lykkedes danskeren, som endte med tiendeplads i heatet og samlet på dagen.

– I dag var en forbedring af søndagen, og at blive otter i kvalifikationen var OK i forhold til gaten. I begge heat havde jeg ikke få styr på mine starter og måtte arbejde mig frem fra omkring 20. pladsen. Jeg kørte godt i begge heat og arbejdede hårdt hele vejen fra start til sut. Det var ikke et dårligt resultat, men jeg ved, at jeg kan gøre det bedre. Det er, hvad det er; vi arbejder videre og er positive frem mod de sidste tre afdelinger, fortæller Mikkel Haarup.

Danskernes placering i MX2:

– 12. Mikkel Haarup

– 19. Bastian Bøgh Damm