Danskere i Jyske Bank Boxen 2024 – Tobias Caprani #620

Foto: Per Thorbjørn Schjødt

Tobias Caprani var med til Yamaha Supercross & Freestyle Show i 2022, hvor han viste fine takter, og efter en sæson i stampe, er han nu klar til endnu en tur i Jyske Bank Boxen!

Det danske talent er rykket op på en 450’er, og det gør bestemt ikke vores forventning og spænding over at have ham tilbage mindre! Anden generation Caprani til Herning Supercross er klar igen!

Tobias Caprani: ”Supercross i Jyske Bank Boxen er et svært løb, da det er meget teknisk og fysisk krævende, og noget man ikke oplever så tit i Danmark, men jeg føler min teknik og kørestil passer godt til det. Jeg kørte med i 2022, og det var en stor udfordring, men stadig virkelig fedt. Dengang kørte jeg på en 2-takter, som gjorde det lidt ekstra svært, fordi den ikke har så meget trækkraft som en 4-takter. I år kommer jeg på en Fantic 450 4-takt, og jeg glæder mig til at se – og vise – hvad den kan. Jeg har holdt en pause sidste år, men nu synes jeg det er på tide at vende tilbage, for jeg savner at køre ræs. Jeg glæder mig til at være en del af det i hallen igen, da man virkelig kan mærke at publikum kommer helt tæt på. Og jeg glæder mig til at holde på bommen igen – og til at få lidt sved på panden!”

Du kan finde Tobias Caprani bag #620 på banen!