De danske speedwaylandshold får ny storsponsor

Nicki Pedersen har siden januar arbejdet målrettet med at løfte dansk speedway til nye højder som Danmarks landstræner. Nu er der også fundet en ny storsponsor til at indfri de store ambitioner.

Speedway skal være en folkesport igen i Danmark. Det er målsætningen for landstræner, Nicki Pedersen, der både arbejder for at hente flere danske medaljer og højne danskernes stolthed til sporten.

Man er nu kommet endnu et skridt nærmere målet med den nye storsponsor 3PL A/S, hvor CEO, Paw Kristensen, også bliver en vigtig medspiller i at udvikle dansk speedway.

– Det er rigtig fedt, at vi har fået 3PL og Paw med ombord, for han har hjertet på det helt rigtige sted. Han brænder for speedway-sporten og vil gerne være med til at løfte de danske speedway-landshold fra junior til senior, fortæller Nicki Pedersen og fortsætter:

– Dertil er Paw en meget dygtig forretningsmand med høj professionalisme, som jeg gerne vil have ind i vores landshold. Der er altså grobund for rigtig god synergi, hvor vi både kan ideudveksle og hjælpe hinanden med at brede sporten endnu mere ud i Danmark.

Et landshold for alle

Nicki Pedersen har et klart mål og billede på, hvor dansk speedway skal bevæge sig hen. Ligesom fodbold, skal speedway være ”en del af noget større”, og vi skal have et ”speedwaylandshold for alle”.

Netop denne ambition og Nicki Pedersens drivkraft har været udslagsgivende for den nye storsponsor:

– Jeg har kendt Nicki i mange år og det var egentlig ret nemt at give det en chance, da han rullede planerne ud for dansk speedway. Nicki er ambitiøs om alting, og jeg er sikker på, at sporten går en spændende fremtid i møde, fortæller CEO hos 3PL, Paw Kristensen, og afslutter:

– Jeg vil gerne støtte ambitiøse, seriøse og professionelle projekter, så derfor kom vi også hurtigt i mål med det ret store sponsorat af de danske speedwaylandshold.