Til Dragracing

Priser for licenser i dragrace

Her finder du oversigter over de forskellige licenstyper med priser i dragrace.

Når du er meldt ind i en klub, kan du købe et kører-licens i DMU’s medlemssystem. Her logger du ind med dit licens-nummer og kodeord, som din klub har hjulpet dig med at oprette, og køber det rigtige licens under fanebladet Licensbestilling.

Få licenser til flere sportsgrene

Du skal købe en licens for hver sportsgren, som du dyrker under DMU.

Men du får prisen for din første licens i rabat ved køb af dine næste licenser. Så hvis du køber flere licenser indenfor samme år, vil systemet sidst i betalingen reducere prisen på dit næste licens ud fra beløbet fra dit første licenskøb, og den eneste yderligere omkostning består af 100 kr. i gebyr for hver ekstra licens, du køber.

Indslusningslicens:

For nye kørere samt kørere, der ikke har haft licens i DMU i minimum 3 år. Licensen gælder til træning og løb på DMU’s godkendte baner.

Har man købt indslusningslicens efter 1. august i det indeværende år, er det muligt at købe en indslusningslicens igen for hele det efterfølgende år.

Licenspris:

650,00 kr.

Kørerlicens:

Kørere må deltage i konkurrencer og træning afholdt af DMU samt internationale løb i FIM’s løbskalender. Ved førstegangsudstedelse af licens, samt ved genudstedelse efter 3 års pause eller mere, skal der aflægges baneprøve.

Priser:

650,00 kr. (3-12 år)

975,00 kr. (13-17 år)

1550,00 kr. (+18 år)