Priser for licenser i dragrace

Her finder du oversigter over de forskellige licenstyper med priser i dragrace.

Når du er meldt ind i en klub, kan du købe et kører-licens i DMU’s medlemssystem. Her logger du ind med dit licens-nummer og kodeord, som din klub har hjulpet dig med at oprette, og køber det rigtige licens under fanebladet Licensbestilling.

Hos DMU betaler du kun for dit dyreste licens. Det vil sige, at du sagtens kan købe flere licenser i løbet af en sæson uden de store omkostninger. Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app. Hvis man ønsker at få printet og tilsendt et plastik licenskort er der et gebyr på 200 kr.

Mangler du dit licens? – læs mere her

Indslusningslicens:

For nye kørere samt kørere, der ikke har haft licens i DMU i minimum 3 år. Licensen gælder til træning og løb på DMU’s godkendte baner.

Har man købt indslusningslicens efter 1. august i det indeværende år, er det muligt at købe en indslusningslicens igen for hele det efterfølgende år.

Licenspris:

300,00 kr.

Kørerlicens:

Kørere må deltage i konkurrencer og træning afholdt af DMU samt internationale løb i FIM’s løbskalender. Ved førstegangsudstedelse af licens, samt ved genudstedelse efter 3 års pause eller mere, skal der aflægges baneprøve.

Priser:

250,00 kr. (3-12 år)

375,00 kr. (13-17 år)

600,00 kr. (+18 år)