Emil Larsens filosofi som MX landstræner

Vores MX landstræner Emil Larsen er med i ny videoserie for danske landstrænere. Her fortæller han sine personlige erfaringer og hvordan det hjælper ham med at gøre en forskel for de danske kørere.

Emil fortæller her om sin egen tid som aktiv kører og sin frygtelige ulykke, der satte en stopper for karrieren. Som kun 19-årig brækkede Emil Larsen halsen efter et styrt, og i en periode var han lam fra halsen og ned.

Emils egen erfaring gør ham til ideel landstræner for en sport, der har sine helt egne særpræg samt en kultur, man ikke finder mange andre steder. Sporten kræver meget at udøvernes form, psyke og ikke mindst ansvarlige, professionelle tilgang. Det lægger naturligvis et stort ansvar på landstræneren, som Emil er meget bevidst om.

Baggrunden for videoen er, at Emil Larsen har modtaget et bevis på gennemførelsen af Team Danmarks træneruddannelse ‘Det personlige lederskab’. Igennem forløbet har flere trænere formuleret deres helt egen ‘trænerfilosofi’, som kan findes på Team Danmarks YouTube kanal.