Priser for licenser i enduro

Her finder du oversigter over de forskellige licenstyper med priser i enduro.

Vær opmærksom på, at licenspriserne i de forskellige aldersklasser fastsættes ud fra kørerens fødselsår. Det vil sige, at en kører allerede fra 1. januar anses for at have den alder, som vedkommende fylder i løbet af året – om det så er i januar eller december måned, at køreren har fødselsdag.

Når du er meldt ind i en klub, kan du købe et kører-licens i DMU’s medlemssystem. Her logger du ind med dit licens-nummer og kodeord, som din klub har hjulpet dig med at oprette, og køber det rigtige licens under fanebladet Licensbestilling.

Hos DMU betaler du kun for dit dyreste licens. Det vil sige, at du sagtens kan købe flere licenser til andre sportsgrene i løbet af en sæson og kun betale differencen + 100 kr. i administrationsgebyr for at få tilsendt et nyt licenskort.

Mangler du dit licens? – læs mere her

OBS: Siden d. 20/6 har DMU halveret de nedenstående licenspriser samt gjort indslusningslicensen gratis.

Indslusningslicens

Indslusningslicens:

For nye kørere samt kørere, der ikke har haft licens i DMU i minimum 3 år. Licensen gælder til træning og løb på DMU’s godkendte baner.

Licenspris:

300,00 kr.

Kørerlicens Enduro

Kørerlicens:

Kørere må deltage i træning og konkurrencer afholdt af DMU, samt internationale løb i FIM’s åbne løbskalender.

Priser:

500,00 kr. (3-12 år)

750,00 kr. (13-17 år)

1200,00 kr. (+18 år)

El-Sport

Licens til el-sport

Licenspris:

0,00 kr.

Track Marshall Licens

Licens:

En Track Marshall er en kørende official der er uundværlig ved afholdelse af løb.
Af de mange vigtige opgaver skal du blandt andet tjekke markering af sporet og at op- og nedkørsler, sving o.s.v. er markeret tydeligt. Du skal placere dig de steder hvor sporet er svært eller hvor det er muligt at snyde, og du kan hjælpe kørere der sidder fast. Derudover assisterer du de ledende officials med afviklingen af arrangementet.

Her finder du en guide til hvordan du kan blive Track Marshall

Pris:

15,00 kr. i administrationsgebyr