Til Enduro

Priser for licenser i enduro

Her finder du oversigter over de forskellige licenstyper med priser i enduro.

Vær opmærksom på, at licenspriserne i de forskellige aldersklasser fastsættes ud fra kørerens fødselsår. Det vil sige, at en kører allerede fra 1. januar anses for at have den alder, som vedkommende fylder i løbet af året – om det så er i januar eller december måned, at køreren har fødselsdag.

Når du er meldt ind i en klub, kan du købe et kører-licens i DMU’s medlemssystem. Her logger du ind med dit licens-nummer og kodeord, som din klub har hjulpet dig med at oprette, og køber det rigtige licens under fanebladet Licensbestilling.

Hos DMU betaler du kun for dit dyreste licens. Husk, at du skal have licens til alle de sportsgrene, du dyrker i DMU, men du betaler kun differencen oveni + 100 kr. i gebyr, hvis du efter at købe et enduro-licens eks. også køber MX-licens, som har en højere pris. Se f.eks. licenspriserne i MX her.

Læs også mere her.

Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app.

Indslusningslicens:

For nye kørere samt kørere, der ikke har haft licens i DMU i minimum 3 år. Licensen gælder til træning og løb på DMU’s godkendte baner.

Har man købt indslusningslicens efter 1. august i det indeværende år, er det muligt at købe en indslusningslicens igen for hele det efterfølgende år.

Licenspris:

650,00 kr.

Kørerlicens:

Kørere må deltage i træning og konkurrencer afholdt af DMU, samt internationale løb i FIM’s åbne løbskalender.

Priser:

650,00 kr. (3-12 år)

975,00 kr. (13-17 år)

1550,00 kr. (+18 år)

Licens til el-sport

Priser:

650,00 kr. (3-12 år)

975,00 kr. (13-17 år)

1550,00 kr. (+18 år)

Licens:

En Track Marshall er en kørende official der er uundværlig ved afholdelse af løb.
Af de mange vigtige opgaver skal du blandt andet tjekke markering af sporet og at op- og nedkørsler, sving o.s.v. er markeret tydeligt. Du skal placere dig de steder hvor sporet er svært eller hvor det er muligt at snyde, og du kan hjælpe kørere der sidder fast. Derudover assisterer du de ledende officials med afviklingen af arrangementet.

Her finder du en guide til hvordan du kan blive Track Marshall

Pris:

0,00 kr. + gebyr