Til Motocross
Til forside

Flere danskere kørte flot i weekendens Lugo-afdeling

Foto: MXGP.com

Mads Fredsøe fik sin debut på den internationale motocrossscene ved sjette afdeling af verdensmesterskabet på den udfordrende Lugo-bane i Spanien. Med en imponerende og taktisk kørsel formåede den kun 18-årige Fredsøe at sikre sig to VM-point, hvilket placerede ham på en samlet 22. plads i Grand Prix’et og markerede en lovende start på hans internationale karriere.

På trods af udfordringer med sygdom kæmpede Mikkel Haarup sig til en imponerende samlet 7. plads i Grand Prix’et, hvor særligt hans dedikation blev fremhævet. Med en kombination af 9.- og 5.-placeringer i heatene bevarede Haarup sin position i top-10 i VM-stillingen, selvom han desværre mistede en smule terræn.

Haarup udtaler til MX-index.dk:

“Så er vi færdige her i Spanien. Jeg havde det virkelig sjovt på den her nye bane, jeg nød den, og min cykel virkede perfekt hele weekenden. Jeg har kæmpet lidt med noget influenza af en art, så sammen med teamet tog vi os af det så godt vi kunne, og jeg synes vi gjorde et godt stykke arbejde. Jeg lavede ikke de bedste starter, men jeg kæmpede hårdt og hentede fint med point. Nu er fokus på at komme mig noget mere, inden øjnene er på Frankrig i næste weekend!”

I Women’s-klassen demonstrerede Sara Andersen en imponerende præstation med 6.-placeringer i begge heat, hvilket sikrede hende en samlet 5. plads. Malou Jakobsen markerede sig også med en solid 10. plads, mens Laura Raunkjær tog en 15. plads i Women’s-klassen.

Find stillinger i de forskellige MXGP-serier her

Næste afdeling køres i Frankrig i næste weekend og kan ses på Discovery+.