Frederik Goul til Supercross i Herning

Frederik Goul har før begejstret det danske publikum i Jyske Bank Boxen, og denne vinter er han klar til at gøre det igen, når næste Herning SuperCross og Freestyle Show køres den 31. januar/1. februar.

Frederik Goul er blandt de danskere, der fokuserer absolut mest på supercross, og han har derfor rigtig stor erfaring fra nærmest alle de europæiske Supercross løb. Allerede i sommers kørte han Supercross Cup under åben himmel i italienske Brescia, og vinteren igennem er han travlt optaget af at køre den komplette tyske SX1 ADAC serie. Men sidst i januar er det altså Herning, der står på programmet.

– Jeg glæder mig meget til at køre i Herning. Det er altid fedt at komme i boxen og køre for det danske publikum. Det er altid en oplevelse, når man er vant til at køre i udlandet, og stemningen er bare bedre end alt andet, når vi er i Boxen. Det er en helt speciel atmosfære, siger Frederik Goul.

Goul ved hvad han snakker om, for det bliver nemlig sjette gang i træk, han skal køre med ved Herning SuperCros og Freestyleshow. Sidste gang var han i finalen begge aftener, så der er en god chance for, at han kan levere et godt dansk resultat igen.