Frederik Højris kører Yamaha Supercross Herning

Sjællandske Frederik Højris er en af de kørere, der har et naturligt talent for at køre supercross, og det får han chancen for at vise den 31. januar / 1. februar til Yamaha SuperCross & Freestyleshow, hvor han er på startlisten.

Frederik kommer til start på sin KTM 250cc for Tørring MX, og hvis der er noget Frederik Højris kan, så er det at smide en 250cc motorcykel rundt på en supercrossbane – det bliver en fryd for publikum at være vidner til.

Frederik var i oktober i Italien for at træne op til denne supercross sæson, men kom desværre til skade med foden i Holland, næsten inden han kom i gang med de planlagte supercrossløb. Han er netop kommet tilbage på cyklen, og er i gang med at træne til Yamaha Supercross i Herning.

I sin karriere har Frederik Højris kørt masser af de store supercrossløb i Tyskland, Holland, Frankrig og så har han – som noget specielt for en dansker – deltaget i den engelske Arena cross-serie. Skader har indtil nu holdt ham fra at deltage i Herning, men det bliver der lavet om på nu.

– Det er første gang, jeg skal køre i Herning, og jeg glæder mig meget til at køre foran det danske publikum. Det har aldrig været muligt før nu pga. skader, men jeg har altid gerne ville køre derovre, og jeg håber på at vi får et godt show, slutter Frederik.