Glen Meier tæt på VM point – pressemeddelelse

Team Specialmonterings Glen Meier lå til at få VM-point med hjem fra seneste VM-afdeling i MX2 i motocross i italienske Faenza, men kæmpede med rygproblemer efter at være blevet påkørt ved forrige afdeling.

Glen Meier lavede en fornuftig start i første heat, og fik ret hurtigt kørt sin Yamaha op, så der var VM-point i sigte. Han holdt en 20. plads i store dele af heatet, men gik til sidst kold og havde problemer med ryggen efter at være blevet ramt af en anden kører. Derfor faldt han én plads tilbage og sluttede som nr. 21 – blot en placering fra VM-point.

I andet heat kom Glen godt fra start, og blev noteret for en 20. plads på første omgang, men desværre var rygproblemerne kun blevet værre, så Glen måtte gennemføre heatet bedst muligt. Det endte med en 25. plads i mål.

Glen har fundet en fysioterapeut i nærheden, hvor han har fået behandling og har fået tapet ryggen op. Herefter står den på let svømning og udstrækning, så han er klar til at give den en skalle igen på søndag, hvor næste VM-afdeling køres.