God Jul og Godt Nyt-Trial-År

I denne skønne juletid, hvor alle sikkert har tusind gøremål, med at få alt på plads inden jul og nytår, er det dejligt at se tilbage på året der snart er gået, samt lidt ind i det som kommer.

2021’s Julemåned bragte sneklædt stemning. Allerede 1. december ramte en snestorm over store dele af landet, og den 4. december ligger den stadig, så må man spørge sig selv om det er en indikator for den kommende vinter, mon dog, ikke det bedste Trial-vejr.

Kaster vi et tilbageblik på Trial året 2021, må det siges, at der kom noget rigtig godt ud af det, trods en meget sej start med Covid begrænsninger.

De tre første løb blev aflyst grundet Covid, men hele 15 løb blev afviklet i 2021 heraf 6 DM løb og kåring af flere danmarksmestre, det må siges at være mere end bare flot.

2021 blev også året hvor Trial licens antallet slog rekord, 170 licenser blev tegnet, hvilket tegner godt for 2022. Masser af nye kørere som vil med ud og lege i terrænet, samt køre løb. Stor ros til klubberne for alt arbejdet med hvervning af nye medlemmer.

Med en ny 2022 løbskalender klar, samt et 2022 reglement er det jo bare at kommer igang, det kan jo være at medlemskab og licens ligger under træet i år, så du kan være med helt fra sæsonstart – ellers fixes det hurtigt via DMU’s hjemmeside.

Hvad byder 2022 så på, masser af løb, pokal , classic og selvfølgelig 5 DM løb. Dansk hold der deltager Trial Des Nations i 2022, det bliver også spændende at følge, de kører som skal deltage i EM og VM kapløbet.

Forhåbentlig bliver Trial sæson starten på 2022 ikke ramt af nedlukninger som i 2021.

Med disse ord ønskes du og dine kære en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Varmeste hilsner
Sports Udvalget for Trial