Historisk Udvalg har ny formand

I det nye år har Historisk Udvalg i DMU haft sit første møde og i den forbindelse valgt Uffe Lomholt Madsen som ny formand.

Uffe kom til udvalget i 2019 og har siden bl.a. være flittig skribent i Motorbladet som forfatter og researcher til artikelserien Gyldne Øjeblikke.

Selv fortæller Uffe her om HU’s arbejde og åbenheden for at få flere medlemmer i udvalget:

– Historisk Udvalg har i en årrække indsamlet materiale om dansk motorcykelsport og danskeres deltagelse i udenlandske løb. Mange fine og spændende begivenheder har fundet sted inden for DMU’s område. HU’s medlemmer har bidraget med historiske artikler til Motorbladet, og det vil også ske fremover i den digitale udgave af bladet.

– Vi ved at der rundt omkring findes scrapbøger med avisudklip, programmer og fotos, men også lysbilleder og smalfilm, som kan være af uvurderlig betydning for HU’s arbejde. Historisk Udvalg behøver ikke at overtage disse effekter, men vi vil blot gerne have mulighed for at gennemse den slags materiale med henblik på at benytte det i en historisk sammenhæng. Har du selv materiale eller kender nogen der har, så hjælp os, så også denne del af danmarkshistorien kan blive fortalt. Hvis du kunne tænke dig at være med i Historisk Udvalg, hører vi også gerne fra dig.

Hvis du er interesseret i at hjælpe HU i deres arbejde eller selv blive en del af udvalget, er du velkommen til at kontakte enten:

Uffe Lomholt Madsen
Tlf.: 45 34 60 20
Mobil: 22 12 19 49
E-mail: ulm@mediaverity.com

Eller

Lukas Winther
Tlf: 29686874
E-mail: lw@dmusport.dk